Με μια απίστευτα πονηρή διαδικασία, η ΕΕ σκοπεύει να καταργήσει την αρχή της ομοφωνίας στη λήψη αποφάσεων, ώστε δήθεν να υπάρχει ταχύτερη λήψη αποφάσεων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση που άγεται και φέρεται από 2-3 ισχυρές χώρες, προσπαθεί να νομιμοποιήσει την κατάργηση της ομοφωνίας στις αποφάσεις των ηγετών, με την πρόφαση της ταχύτερης λήψης σημαντικών αποφάσεων, που δεν μπορούν να καθυστερούν επειδή μία ή δύο χώρες είναι αντίθετες!
Έτσι, η παμπόνηρη Ένωση, έβαλε ομάδες ευρωπαίων πολιτών από όλες τις χώρες, να εργαστούν στην διαμόρφωση προτάσεων για μια πλειάδα θεμάτων. Όλα τα θέματα ανήκουν στην λεγόμενη «προοδευτική» ατζέντα και τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν σε έναν τόμο 336 σελίδων.
Στον τόμο αυτό περιγράφονται και οι αποφάσεις μιας ομάδας Ελλήνων που έλαβαν μέρος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. Ποιοι ήταν αυτοί οι Έλληνες; ΠΟΙΟΙ; Πως επιλέχθηκαν; Με ποια κριτήρια; Πότε έγινε κάποιος «διαγωνισμός» ή έγινε γνωστή από τα ΜΜΕ η έναρξη υποβολής αιτήσεων για όσους Έλληνες θα ήθελαν να λάβουν μέρος σ’ αυτή την ομάδα που θα εκπροσωπούσε την χώρα στην ΕΕ για την λήψη σημαντικών αποφάσεων και δημιουργία προτάσεων; ΠΟΤΕ;
Αλλά, τι ρωτάω; Τα ΜΜΕ της Ελλάδας ασχολούνται μόνο με το Σαρβάιβορ, το Μάστερσεφ, το Μπιγκ Μπράδερ και άλλα θέματα ήσσονος σημασίας…
Στην σελίδα 83 και στην σελίδα 131 της έκθεσης των προτάσεων, προτείνεται από τους πολίτες της ΕΕ που έλαβαν μέρος στις εργασίες για την αναβάθμιση της ΕΕ, η κατάργηση της ομοφωνίας στην λήψη αποφάσεων και η αντικατάστασή της από την πλειοψηφία, με εξαίρεση την είσοδο στην Ένωση νέων χωρών μελών και στην αλλαγή των θεμελιωδών αρχών της Ένωσης.
Πάντα με Δημοκρατικές διαδικασίες, η ΕΕ πλασάρει στους πολίτες της τις αποφάσεις μερικών δεκάδων Ευρωπαίων που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έλαβαν μέρος στις διαδικασίες αυτές και εκ του θαύματος αποφάσισαν αυτά που έχουν προταθεί από τις 2-3 ισχυρές χώρες της Ένωσης που αδυνατούν να την χειραγωγήσουν εξαιτίας της αρχής της ομοφωνίας στην λήψη των αποφάσεων.
Διαβάστε ΕΔΩ την έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η συμμετοχή της Ελλάδας στο όλο εγχείρημα φαίνεται ΕΔΩ. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας ποιοι ήταν οι κύριοι φορείς που συμμετείχαν στη διαδικασία και να κρίνετε. Δεν θα θέλαμε να γράψουμε κάτι που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στα δικαστήρια με οποιαδήποτε κατηγορία. Είναι βέβαιο πως αν εκφραστούμε, θα αντικρίσουμε την πόρτα κάποιας εισαγγελίας.
Ρωτήστε τον βουλευτή που ψηφίσατε εάν γνωρίζει για το θέμα.
Ρωτήστε τον βουλευτή που ψηφίσατε, ποια είναι η άποψή του για το θέμα.
Ρωτήστε τον βουλευτή που ψηφίσατε, γιατί δεν έγινε γνωστό το όλο εγχείρημα νωρίς, ώστε να λάβετε και εσείς μέρος, να ακουστεί και η δική σας φωνή.
Θυμηθείτε τα όλα αυτά και όταν θα έρθει η ώρα όχι μόνο των Εθνικών εκλογών, αλλά και των Ευρωεκλογών, καθώς ο ευρωβουλευτής που ψηφίσατε δεν φρόντισε να μάθετε τίποτα γι’ αυτά που γίνονται στο όνομά σας και πάντοτε… για το καλό σας…
Πάντως, υπάρχουν 13 χώρες που διαφωνούν με τις αλλαγές που προτείνονται για την λειτουργία της ΕΕ, καθώς υποστηρίζουν πως η ΕΕ λειτουργεί αρκετά καλά. Οι χώρες αυτές είναι η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Δανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Λιθουανία, η Λετονία, η Μάλτα, η Ρουμανία, η Σλοβενία και η Σουηδία.
Οι 49 αλλαγές που προτείνονται από τους πολίτες των χωρών της ΕΕ και υποστηρίζονται από την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, αφορούν την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον, την οικονομία, τη μετανάστευση, την ψηφιακή μεταμόρφωση, τη δημοκρατία, την εκπαίδευση, τις αξίες και την εφαρμογή των νόμων, την υγεία και τη θέση της ΕΕ στον κόσμο.
Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου