Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Προειδοποίηση στις Ουκρανέζες της Σουηδίας να ντύνονται σεμνά για να μην προκαλούνται άνδρες από άλλες κουλτούρες!

Δεν πρόκειται για αστείο και δεν πρόκειται για fake news που λένε και στο χωριό μας. Τα link των ειδήσεων από τη Σουηδία, υπάρχουν στο άρθρο.

Σύμφωνα με το Σουηδικό Ραδιόφωνο, οι Ουκρανέζες πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας Galaxen του Olofstrom της Σουηδίας, έλαβαν οδηγίες για ενδυματολογικό κώδικα, ώστε να μην προκαλούν άνδρες από άλλους πολιτισμούς, που ζουν στο κέντρο προσφύγων Galaxen.

Η Gitana Bengtsson, που εργάζεται στο κέντρο προσφύγων Galaxen, αντέδρασε στην οδηγία της Διεύθυνσης. Η εργαζόμενη υποστηρίζει ότι έμαθε ότι πρέπει να γίνει ενημερωτική συνάντηση για τις γυναίκες από την Ουκρανία, για να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους και που να απευθυνθούν, εάν δεχτούν επίθεση. 

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ήταν ντυμένες οι Ουκρανέζες, η Gitana είπε ότι «ήταν συνήθως ντυμένες όπως εμείς, εσύ κι εγώ. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό. Δεν έμοιαζαν με ιερόδουλες. Αν αυτές οι γυναίκες ζούσαν στην πόλη, κανείς δεν θα τους έλεγε πώς να ντυθούν»!

Σύμφωνα με την ίδια, ο υπεύθυνος του χώρου στο κατάλυμα είπε ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φορούν ελαφριά ρούχα ώστε να φαίνονται μέρη του σώματός τους, όπως κοντό σορτς ή φούστα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες Ουκρανέζες πρόσφυγες στη Σουηδία δεν αισθάνονται ασφαλείς, καθώς υπήρξαν προσπάθειες από άνδρες μετανάστες να εισβάλλουν στα καταλύματά τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν Σομαλούς οι οποίοι προσπαθούν να πλησιάσουν τις Ουκρανέζες, με ύποπτες διαθέσεις, στο Orebro.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις τρεις το μεσημέρι, όταν δύο Σομαλοί χτύπησαν την εξώπορτα του ξενώνα. Χωρίς να ανοίξει την πόρτα, η Ουκρανέζα πρόσφυγας προσπάθησε να μιλήσει με τους άντρες που ήταν έξω. Οι άνδρες υποστήριζαν ότι κάποιος / κάποια γνωστή τους έμενε στον ξενώνα, παρά το ότι η γυναίκα τους είπε πως εκεί μένουν μόνο γυναίκες και παιδιά από την Ουκρανία. Οι άνδρες έφυγαν, αλλά ένας ξαναγύρισε, με αποτέλεσμα να φοβηθούν πολύ οι Ουκρανέζες και να κλειδωθούν στα δωμάτιά τους. Με άγνωστο τρόπο, δύο τουλάχιστον Σομαλοί μπήκαν στον ξενώνα και χτυπούσαν επίμονα την πόρτα μιας γυναίκας που είχε και δύο μικρά παιδιά. Ευτυχώς το ένα άρχισε να τσιρίζει.

Σε άλλο περιστατικό, ομάδα Αράβων ανδρών προσπάθησε να εισέλθει στον ξενώνα στις 5 το πρωί.

Ως αποτέλεσμα, έχει τοποθετηθεί φρουρός στον ξενώνα, για την προστασία των γυναικών και των παιδιών τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλές από τις Ουκρανέζες έχουν μετανιώσεις που πήγαν στη Σουηδία και θέλουν να επιστρέψουν στην Ουκρανία. Προτιμούμε τις βόμβες, λένε, από τις οποίες μπορούμε να προστατευτούμε πηγαίνοντας στο υπόγειο.

Πριν από έναν μήνα, η Πρωθυπουργός της Σουηδίας παραδέχτηκε ότι η ενσωμάτωση των μεταναστών που πρέρχονται από χώρες εκτός Ευρώπης απέτυχε, ενώ τροφοδότησε τα εγκλήματα που οφείλονται σε συμμορίες.
Διαβάστε σχετικά στο άρθρο του CosmoStatus ΕΔΩ.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου