Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Επίδειξη κρυφών όπλων από την Βόρεια Κορέα

Με μια μεγαλειώδη παρέλαση γιόρτασε η Βόρεια Κορέα τα 75 της χρόνια, στην οποία πύραυλοι εμφανίστηκαν μέσα από φορτηγά που κουβαλούν εμπορεύματα ή πάνω σε καρότσες που έσερναν τρακτέρ.


Πενία τέχνας κατεργάζεται λέει ο σοφός λαός. Στον πόλεμο όμως, δεν είναι μόνο η φτώχεια που οδηγεί στην εφευρετικότητα, αλλά και η πονηριά.

Στην Ρωσία είναι γνωστό ότι εδώ και δεκαετίες κυκλοφορούν καθημερινά τραίνα που μοιάζουν με πολιτικά και στην πραγματικότητα μεταφέρουν πυρηνικούς πυραύλους. Αυτό γίνεται για να μην γνωρίζουν οι αντίπαλοι τον τόπο εκτόξευσης των πυραύλων, εάν ποτέ χρειαστεί.

Προφανώς από εκεί παραδειγματίστηκε η Βόρεια Κορέα και στην προ ολίγων ημερών μεγαλειώδη παρέλαση για τα 75 της χρόνια παρουσιάστηκαν τρακτέρ και φορτηγά να μεταφέρουν πυραύλους!

Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους αντιπάλους της Βορείου Κορέας να αναγνωρίσουν ποια φορτηγά μεταφέρουν πυραύλους, ενώ φαινομενικά μεταφέρουν σακιά με προμήθειες. Θεωρείται βέβαιο ότι το χρώμα και τα διακριτικά των φορτηγών θα αλλάζουν τακτικά, ώστε να είναι αδύνατο να εντοπιστούν από τους δορυφόρους.

Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνονται οι πονηριές των Βορειοκορεατών, που ενώ από τη μια φαντάζουν γραφικές, είναι αυτές που κερδίζουν τελικά έναν πόλεμο.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου