Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Εισβολή στην Ελλάδα και την Ιταλία ετοιμάζει το Ισλαμικό Κράτος

Απόβαση σε χώρες της Νότιας Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα σε ακτές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας σχεδιάζει να κάνει το Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τις στρατιωτικές βάσεις που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες στη Λιβύη.

Το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να στείλει βετεράνους τζιχαντιστές ανάμεσα σε πρόσφυγες για να μπουν στην Ευρώπη από τρεις «πύλες»: Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα.
Για την εισβολή σε Ιταλία και Ελλάδα οι τζιχαντιστές θα χρησιμοποιήσουν τα λιμάνια που ελέγχουν στη Λιβύη: τη Σύρτη και τη Ντέρνα. Ταυτόχρονα, το Ισλαμικό Κράτος δίνει μάχη για να θέσει υπό τον έλεγχό του και τη Βεγγάζη.

Στο Twitter αναρτήθηκε η ακόλουθη φωτογραφία με τζιχαντιστές να πλέουν μέσα σε ένα ταχύπλοο:

 

Αφού διευκρινίζεται ότι η φωτογραφία δεν είναι από τη Λιβύη, αναφέρεται:
«Ο Αλλάχ τους έδωσε ποτάμια ώστε να μπορούν να εκπαιδευτούν στο πώς θα κατακτήσουν τη Ρώμη».

Η φωτογραφία είναι η απόδειξη, ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει τους άνδρες του στο πώς θα διασχίσουν τη Μεσόγειο με μικρά ταχύπλοα για να εισβάλουν στην Ευρώπη.

Το Ισλαμικό Κράτος, από ό,τι φαίνεται, δεν σκοπεύει να στείλει τζιχαντιστές μόνο ανάμεσα σε πρόσφυγες, αλλά και με καταδορμικές επιχειρήσεις, πλήρως εξοπλισμένους.

Τα καμπανάκια που έχει χτυπήσει στην Ευρώπη ο Νίκος Κοτζιάς δεν είναι ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ούτε «εκβιασμοί» για τα Μνημόνια.
Είναι πραγματικότητα για την οποία προειδοποιούν και από την Αμερική.

Δείτε χάρτη που έδειξε το FOX NEWS, που δείχνει με βέλη τα κύματα εισβολής των τζιχαντιστών από Λιβύη και Μέση Ανατολή μέσω Ελλάδας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει μία μίνι εισβολή μικρών τρομοκρατικών ομάδων στην Ευρώπη, με απώτερο στόχο την πρόκληση αντιποίνων για την εκστρατεία της Δύσης κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία.

Οι τζιχαντιστές θα αποβιβαστούν στις ακτές της Νότιας Ευρώπης από μικρές βάρκες, αξιοποιώντας την εμπειρία των προσφύγων της Βόρειας Αφρικής και ακολουθώντας περίπου το ίδιο δρομολόγιο.

Ως βασική πύλη εισόδου των ακραίων ισλαμιστών στη Γηραιά Ήπειρο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως η Ιταλία, λόγω της εγγύτητας των ακτών της με αυτών της Λιβύης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λιβύη είναι ιδανική για κάτι τέτοιο διότι έχει μεγάλη ακτογραμμή και είναι απέναντι από τις νότιες χώρες «των σταυροφόρων», στις οποίες μπορεί να φτάσει κανείς με ευκολία ακόμα και με υποτυπώδεις βάρκες.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως κάθε μέρα φτάνουν στην Ελλάδα, στην Ιταλία, ακόμη και στη Νότια Ισπανία, απαρατήρητοι, περίπου 500 Βορειοαφρικανοί, ενώ τονίζεται πως αν αυτό αξιοποιηθεί έστω και μερικώς και υπάρξει στρατηγική ανάπτυξη, «θα ξεσπάσει πανδαιμόνιο στη Νότια Ευρώπη».

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας η περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στις Λιβυκές ακτές είναι η Κρήτη, αφού τη χωρίζουν κάτι λιγότερο από 200 μίλια θάλασσας από την πόλη Ντέρνα, το προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Οι ειδήσεις έρχονται από τη Λιβύη μέσω Twitter δεν είναι καθόλου καλές. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει συγκεντρώσει 12.000 εθελοντές στη Λιβύη.

Σύμφωνα με το tweet που βλέπετε, οι εθελοντές που έχουν σπεύσει στη Λιβύη να πολεμήσουν με το Ισλαμικό Κράτος προέρχονται από την Τυνησία, την Αίγυπτο, την Αλγερία, το Μαρόκο, το Τσαντ, τη Νιγηρία και το Σουδάν.

  

Οι δυνάμεις της Μπόκο Χαράμ, που πρόσφατα εντάχθηκε και επίσημα στο Ισλαμικό Κράτος αλλά και άλλων αφρικανικών τζιχαντιστικών οργανώσεων, σπεύδουν στη Λιβύη να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.
Αυτές οι εξελίξεις δεν προμηνύουν τίποτα καλό και για την Ελλάδα.

Προειδοποιεί και ο Νουριέλ Ρουμπινί

Θρυαλλίδα καταστροφικών εξελίξεων για την Ευρώπη θα αποτελέσει ένα ενδεχόμενο Grexit σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνει ο Αμερικανός νομπελίστας Νουριέλ Ρουμπινί.
Για αυτόν τον λόγο, καταλήγει ο Αμερικανός οικονομολόγος, Ευρώπη και Ελλάδα θα καταλήξουν σε κάποιο συμβιβασμό.
«Σε ένα ενδεχόμενο Grexit, η μετάδοση θα ήταν ραγδαία. Τα spreads των ομολόγων της περιφέρειας θα κλιμακωθούν, αντιστρέφοντας την πτώση που καταγράφουν με τις παρεμβατικές κινήσεις για την τόνωση της ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ενώ παράλληλα θα σημειωθεί ευρύ bankrun σε όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Από τη στιγμή που μία χώρα θα βρεθεί εκτός νομισματικής ένωσης, οι ευρωπαίοι θα αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος. Για αυτό πιστεύω ότι από οικονομική άποψη δεν έχει νόημα το Grexit. Ακόμη και οι Γερμανοί το καταλαβαίνουν αυτό» σημειώνει ο νομπελίστας οικονομολόγος στο Bloomberg.

Από την ανάλυση του Ρουμπινί δεν λείπουν και οι γεωπολιτικές εξελίξεις που θα πυροδοτούσε ένα ενδεχόμενο Grexit.
«Οι Ρώσοι έχουν γίνει πιο επιθετικοί όχι μόνο στην Ουκρανία και στη Βαλτική, αλλά επίσης και στα Βαλκάνια, από τη Μολδαβία, στη Βουλγαρία, τη Σερβία μέχρι και την Ελλάδα που είναι ορθόδοξη χώρα. Με την έξοδό της από την ευρωζώνη, η Ελλάδα θα μπορούσε να βρεθεί στην αγκαλιά της Ρωσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν».
Ο Ρουμπινί σημείωσε ότι τα γεωπολιτικά ζητήματα δεν είναι ανύπαρκτα για την Ευρώπη, καθώς τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα από τζιχαντιστές σε Παρίσι και Δανία, δείχνουν ότι η κρίση στη Μέση Ανατολή με το Ισλαμικό Κράτος είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να μεταφερθεί στο κέντρο της Ευρώπης.
«Εάν σκεφτεί λοιπόν κανείς όλα αυτά, η Γερμανία δεν βρίσκει επί της ουσίας κανένα νόημα να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. Μόλις το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης, γιατί τόσο είναι η Ελλάδα, μπορεί να προκαλέσει οικονομικό, χρηματοοικονομικό και γεωπολιτικό χάος σε ολόκληρη την ήπειρο».

Οι ειδήσεις που φτάνουν στην Ελλάδα δεν είναι οι καλύτερες.
Η μεγάλη ερώτηση είναι εάν η Ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζεται για την αντιμετώπιση των ισλαμοφασιστών που ονειρεύονται εισβολή στην Ευρώπη και αν η Ευρώπη έχει καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης.
Η Ελλάδα πάντως, για άλλη μια φορά στην Ιστορία της, ίσως κληθεί να σώσει την Ευρώπη από τις ορδές των εξ ανατολών εισβολέων…


Πηγή: tribune.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου