Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Παραδοχή για αεροψακασμούς μέσω γεωμηχανικής από το ΣΚΑΪ

Το σοβαρό και έγκριτο μέσο ενημέρωσης ΣΚΑΪ, στα econews μας ενημερώνει για τις προσπάθειες των επιστημόνων που ασχολούνται με τη γεωμηχανική να αλλάξουν το κλίμα και μέσω αεροψεκασμών. Μιλάμε για τους ψεκασμούς που κάποιοι εδώ και 15 χρόνια καταγγέλλουν, αλλά το σύστημα βάφτισε γραφικούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως για το καλό μας προπαγανδίζεται η προσπάθεια μεταβολής του παγκόσμιου κλίματος και μέσω χημικών αεροψεκασμών.
Πρόκειται ουσιαστικά για τα chemtrails που καμία σχέση δεν έχουν με τα contrails.

Τα contrails είναι ένα φυσικό φαινόμενο κρυσταλλοποίησης των θερμών καυσαερίων των αεροπλάνων σε μεγάλο ύψος, που όμως διαλύονται μετά από 1 ή 2 άντε 3 το πολύ λεπτά, χωρίς να αφήνουν πίσω τους υπολείμματα.

Αντίθετα τα chemtrails είναι οι γνωστές άσπρες γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα πίσω τους και δεν διαλύονται, αλλά απλώνουν και δημιουργούν τελικά ένα λευκό σύννεφο πάνω από τα κεφάλια μας.

Όπως έχω παρατηρήσει τα τελευταία 15 χρόνια που έμαθα για το «φαινόμενο» και έχοντας στην κατοχή μου δεκάδες φωτογραφίες που έχω τραβήξει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, μπορώ να πω πως στατιστικά:

1.    Τα chemtrails παρατηρούνται κυρίως το καλοκαίρι όταν δεν υπάρχουν καθόλου σύννεφα. Τότε τα αεροπλάνα «ψεκάζουν» σε παράλληλες γραμμές ή ακόμη και σε «καρό».
2.    Οι ψεκασμοί γίνονται ακόμη και τη νύχτα. Κατάφερα να τραβήξω φωτογραφία ένα βράδυ με πανσέληνο και έτσι φαίνεται καθαρά το τι γινόταν εκείνο το βράδυ.
3.    Υπάρχει τεράστια διαφορά ενός contrail και ενός chemtrail, την οποία ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί μετά από λίγο καιρό παρτηρήσεων.

Δείτε το video από το ΣΚΑΪ και αφού ψάξετε στο internet με σοβαρότητα, τότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

https://www.youtube.com/watch?v=Os0o8aVMPi0


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου