Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το καλύτερο και πιο ελαφρύ αλεξίσφαιρο γιλέκο του κόσμου είναι Ελληνικό

Η «μικρή» και «πτωχή» Ελλάς παράγει προϊόντα πρωτοποριακά παγκοσμίως. Προϊόντα που πληρούν τις καλύτερες παγκόσμιες προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται σε σημαντικές περιπτώσεις, ειδικά όταν απαιτείται η απόλυτη επιτυχία του προϊόντος, καθώς τίθεται κυριολεκτικά θέμα ζωής και θανάτου.

Στον γνωστό ιστότοπο viadiplomacy ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τσιμπούκης έγραψε για την πολύ μεγάλη επιτυχία μιας Ελληνικής εταιρείας κατασκευής αλεξίσφαιρων γιλέκων, η οποία κατασκεύασε το καλύτερο και πιο ελαφρύ αλεξίσφαιρο γιλέκο του κόσμου.

Στην διεθνή έκθεση στρατιωτικού υλικού IDEX-2015 που έγινε στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στις 22-25 Φεβρουαρίου 2015 παρουσιάστηκε από την Ελληνική εταιρεία ELMON το νέο της αλεξίσφαιρο γιλέκο με την ονομασία PSYCHI NG.

Πρόκειται για το νεώτερο μοντέλο της Ελληνικής εταιρείας, το οποίο έχει βάρος μόλις 900 γραμμάρια και είναι απόλυτα αφανές. Το συγκεκριμένο γιλέκο είναι το πιο ελαφρύ και εύκαμπτο γιλέκο στον κόσμο και καλύπτει το ανώτερο επίπεδο βαλλιστικής προστασίας ΙΙΙ Α.

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο PSYCHI NG έχει ήδη προσελκύσει παραγγελίες από ευρωπαϊκές εταιρείες αμυντικού υλικού και διατίθεται προς πώληση στην Ελλάδα, προσφέροντας στους χρήστες του προστασία έναντι οποιουδήποτε όπλου χειρός.

Η εταιρεία ELMON επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη νέων μοντέλων αλεξίσφαιρων γιλέκων και χάρις στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά και σημαντικά εξαγωγικά συμβόλαια σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο όπως η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Βοσνία, η Χιλή, η Δανία, η Φιλανδία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιορδανία, το Κουβέιτ, τη Λιβύη, το Μεξικό, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Σ. Αραβία, η Ελβετία, η Τυνησία, το Κατάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ελληνικά αλεξίσφαιρα γιλέκα εξοπλίζουν την προεδρική Φρουρά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων την πλέον μάχιμη δύναμη της αραβικής χώρας που αποτελεί την αιχμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου