Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Θεανώ Φωτίου: αγράμματοι και τεμπέληδες οι υπάλληλοι του υπουργείου (video)

Αποτροπιασμό και έκπληξη προκάλεσαν οι πρωτοφανείς δηλώσεις της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η Θεανώ Φωτίου είπε πως οι υπάλληλοι  του υπουργείου δεν κάνουν τίποτα και την υπονομεύουν!

Η υπουργός είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν τίποτα  και ότι μόνο το 25% των υπαλλήλων στο υπουργείο της ξέρουν γράμματα και την βοηθάνε. Είπε επίσης πως ακόμη 25% είναι διευθυντικά στελέχη που υπονομεύουν το έργο της κυβέρνησης.

Η κ. Φωτίου τόνισε πως με αυτά που της φέρνουν να υπογράψει, εάν δεν είχε νομικό σύμβουλο δίπλα της θα πήγαινε φυλακή, ενώ σημείωσε με έντονο ύφος πως οι υπάλληλοι του υπουργείου εκδίδουν μόνοι τους εγκυκλίους.



Παρά το γεγονός ότι υπάρχει βίντεο με τις δηλώσεις της κυρίας Φωτίου, η ίδια σε απάντησή της για το θέμα που έχει προκύψει κάνει λόγο για «αποσπασματικά στοιχεία» από το διαδίκτυο!!!

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο πραγματοποίησαν μέχρι τις 10 εχθές το πρωί οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Εργασίας, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους από τις δηλώσεις της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας.

«Ας κατονομάσει η κ. Φωτίου, ποιοι την υπονομεύουν. Αν κάνουν κάτι παράτυπο ή παράνομο, ας λάβει τα νόμιμα και ενδεδειγμένα μέτρα» ήταν η απάντηση της ΟΣΥΠΕ στις καταγγελίες της κ. Φωτίου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Υπουργού:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου