Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Έρευνα: οι Ευρωπαίοι στηρίζουν την απόφαση Τραμπ για τους Μουσουλμάνους

Η διεθνής δεξαμενή σκέψεων (think tank) Chatham House διεξήγαγε έρευνα για την γνώμη των Ευρωπαίων πολιτών σε σχέση με τον νέο νόμο που απαγορεύει την είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ από συγκεκριμένες χώρες.

Η έρευνα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και το γεγονός ότι διεξήχθη πριν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπογράψει την απαγόρευση!

Σύμφωνα με την έρευνα της Chatham House, 10.000 Ευρωπαίοι από 10 χώρες έλαβαν μέρος στην έρευνα. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι Ευρωπαίοι είναι αντίθετοι με την περεταίρω συνέχιση του μεταναστευτικού ρεύματος από μουσουλμανικές χώρες προς την Ευρώπη.

Στους Ευρωπαίους τέθηκε η πρόταση: «Πρέπει να σταματήσει η μετανάστευση από κυρίως μουσουλμανικές χώρες» και τους ζητήθηκε να απαντήσουν σε ποιο βαθμό συμφωνούν ή διαφωνούν.

Συνολικά, το 55% των Ευρωπαίων δήλωσε πως συμφωνεί με την πρόταση πως πρέπει να σταματήσει η μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες, το 25% δήλωσε πως ούτε συμφωνεί αλλά ούτε και διαφωνεί, ενώ μόλις το 20% διαφωνεί.

Να σημειωθεί πως στην Ελλάδα το 58% του πληθυσμού συμφωνεί με την απαγόρευση, το 22% ούτε συμφωνεί αλλά ούτε και διαφωνεί, ενώ διαφωνεί μόλις το 20%.

Τα ευρήματα της έρευνας θα πρέπει να ξυπνήσουν την ηγεσία της Ευρώπης, καθώς οι λαοί είναι αντίθετοι με τα σχέδια δημιουργίας μιας πολυπολιτισμικής και πολυθρησκευτικής Ευρώπης.

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη είναι γνωστά. Οι κάτοικοι των Ευρωπαϊκών πόλεων τα γνωρίζουν και τα ζουν καθημερινά. Αυτοί που πρέπει να αντιληφθούν τι συμβαίνει, άμεσα και πριν να είναι πολύ αργά, είναι οι κυβερνόντες.

Τα ποσοστά για κάθε χώρα μπορείτε να τα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου