Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Pierre Brochand: πρέπει να μειωθεί δραστικά η μετανάστευση για να μην γίνει η Γαλλία τριτοκοσμική

Η Γαλλία μετατρέπεται σε μια ισλαμική τριτοκοσμική χώρα, καθώς οι αφίξεις παράνομων μεταναστών και προσφύγων πολλαπλασιάζονται εξαιτίας του ελκυστικού καθεστώτος παροχών.


Ο πρώην διπλωμάτης και επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εξωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας Pierre Brochand μίλησε δημόσια μέσω του (αριστερού) ραδιοφωνικού σταθμού Radio France που ελέγχεται από την κυβέρνηση και ζήτησε την ολοκληρωτική αλλαγή των πολιτικών που ακολουθούνται και αφορούν τους μετανάστες. Ο Pierre Brochand προειδοποίησε ότι αν δεν υπάρξουν δραστικές αλλαγές άμεσα, η χώρα θα οδηγηθεί σε εμφύλιο πόλεμο.

Οικοδεσπότης της ραδιοφωνικής εκπομπής ήταν ο φιλόσοφος Alain Finkielkraut και καλεσμένος ήταν και ο κυβερνητικός αξιωματούχος Didier Leschi, αρμόδιος για την μετανάστευση, ο οποίος δεν προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια.

Στην Γαλλία δόθηκαν 320.000 νέες άδειες παραμονής σε μετανάστες το 2022. Επιπλέον δόθηκε άσυλο σε 156.000 άτομα. Επίσης, 400.000 παράνομοι μετανάστες έλαβαν δωρεάν ιατρική περίθαλψη, μαζί με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες που ακόμη δεν έχουν υποβάλλει αιτήσεις ασύλου ή άδειας παραμονής.

Όπως ειπώθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή, συνήθως μετά από 5 έτη παραμονής στη Γαλλία, όλοι λαμβάνουν άδεια παραμονής. Γι’ αυτό και υπάρχει αύξηση στις ροές παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Η μαζική μετανάστευση χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ανθρώπων στη Γαλλία και χωρίς εργασιακή εξειδίκευση, από αποτυχημένες χώρες (όπως ειπώθηκε), κάνει τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας συνεχώς χειρότερες και ελλιπείς.

Πριν από 50 χρόνια, η Γαλλία διέθετε τις καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες, για τις οποίες υπερηφανευόταν, ενώ αποτελούσε το παράδειγμα προς μίμηση. Σήμερα, όλοι έχουν κάποιο παράπονο γι’ αυτές και τις χλευάζουν.

Κάθε χρόνο εισέρχονται στη Γαλλία 450.000 άνθρωποι που χωρίς να έχουν συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ στο Γαλλικό σύστημα, απολαμβάνουν τα προνόμιά του. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν μπει στη χώρα 2,6 εκατομμύρια ξένοι, οι οποίοι δεν συνεισφέρουν στο κράτος μέσω φόρων. Αντίθετα, μόνο εισπράττουν επιδόματα και απολαμβάνουν τις δημόσιες υπηρεσίες, αναφέρεται σε δημοσίευμα του RMX News.

Όπως ειπώθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή, η μετανάστευση οδηγεί στην μείωση των μισθών για τους ανειδίκευτους εργάτες. Έτσι, ωφελούνται οι εργοδότες. Οι μετανάστες, ακόμη και αυτά τα λίγα που λαμβάνουν από τις δουλειές που κάνουν, είναι πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να κερδίσουν στις πατρίδες τους. Έτσι, στέλνουν συνεχώς χρήματα στις πατρίδες τους, με αποτέλεσμα να χάνονται τα χρήματα από τη Γαλλική οικονομία. Υπολογίζεται ότι από τη δεκαετία του 1970 (εδώ και περίπου 50 χρόνια) περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολάρια στάλθηκαν από τη Γαλλία στις χώρες των μεταναστών.

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι σήμερα οι μετανάστες στη Γαλλία είναι περισσότεροι από ποτέ. Από τα 68 εκατομμύρια των κατοίκων της Γαλλίας, τα 7 εκατομμύρια δεν είναι Γάλλοι, ενώ έχουν λάβει υπηκοότητα 2,5 εκατομμύρια αλλοδαποί

Σε πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας Le Figaro δίνονται ακριβή νούμερα μεταναστών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα 7 εκατομμύρια μεταναστών αντιστοιχούν στο 10,3% του συνολικού πληθυσμού της Γαλλίας. Τη δεκαετία του 1980 ήταν το 7,4% και το 1968 το 6,5%. Οι μετανάστες δεύτερης γενιάς αποτελούν το 10,9% του πληθυσμού της Γαλλίας και οι μετανάστες τρίτης γενιάς το 10,2%. Όλοι οι μετανάστες μαζί, αντιστοιχούν περίπου στο 1/3 του πληθυσμού της Γαλλίας, ενώ οι μισοί μετανάστες πρώτης γενιάς είναι Αφρικανικής καταγωγής.

Την δεκαετία του 1980 η μετανάστευση στη Γαλλία άρχισε να γίνεται κυρίως από την Αφρική. Το 1964 τα 2/3 των μεταναστών ήταν Ευρωπαίοι. Σήμερα είναι περίπου το 1/3.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΤΟ TV ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας της Γαλλίας, αρχιεπίσκοπος  Éric de Moulins-Beaufort είπε ότι «όσοι έχουν παραισθήσεις είναι αυτοί που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι μπορούμε να σταματήσουμε τη μετανάστευση». Ο αρχιεπίσκοπος πρόσθεσε ότι θα πρέπει να προετοιμαστούν οι Γάλλοι να ζήσουν σε μια διαφορετική κοινωνία.

«Εάν δεν κάνουμε τίποτα ή αν κάνουμε λίγα, θα κατευθυνθούμε είτε προς μια προοδευτική κατάρρευση της κοινωνικής εμπιστοσύνης στη Γαλλία, δηλαδή προς μια κοινωνία όπου η ποιότητα ζωής θα καταρρεύσει και όπου θα είναι όλο και λιγότερο ευχάριστο να ζει κανείς ή με διαδοχικές εκρήξεις και αντιπαραθέσεις που θα κάνουν τη Γαλλία μια χώρα όπου κανείς δεν θα μπορεί να ζήσει. Και όταν τα λέω όλα αυτά, σκέφτομαι τα παιδιά μου, τα μελλοντικά μου εγγόνια και το μέλλον που τους επιφυλάσσεται, ειδικά όταν το σημείο καμπής θα έχει ξεπεραστεί, όταν ο πληθυσμός που θα κατάγεται από μετανάστες και μουσουλμανικής θρησκείας, θα έχει περάσει το όριο του 50%» είπε ο Pierre Brochand.

Σήμερα στη Γαλλία, το 40% των παιδιών ηλικίας 0-4 ετών προέρχονται από μετανάστες.

Η αντίδραση σύμφωνα με τον Pierre Brochand θα πρέπει περιλαμβάνει τη διάιρεση κατά 10 της νόμιμης μετανάστευσης και της απόδοσης υπηκοότητας. Οι θωρήσεις βίζας να μειωθούν δια 100 για άτομα από χώρες ύποπτα για παράνομη μετανάστευση και να ακυρωθούν όλα τα κοινωνικά προνόμια που κάνουν τη Γαλλία ελκυστική στους μετανάστες. Επίσης, να σταματήσει η νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών και να μην υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Τέλος, θα πρέπει να δοθούν κίνητρα για να υπάρξει ώθηση στις γεννήσεις από τους πραγματικούς Γάλλους.

Για να γίνουν αυτά, ο Pierre Brochand υποστηρίζει ότι θα πρέπει το κράτος να πάριε και πάλι τον έλεγχο από το δικαστικό σύστημα, ώστε να μην αποφασίζουν για τα θέματα αυτά οι δικαστές, αλλά οι πολιτικοί στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λαός θα πρέπει να αγνοεί όσους υποτιμητικά εξαπολύουν κατηγορίες για ρατσισμό και φασισμό, καθώς υποστηρίζει ότι πρόκειται για καθαρό ηθικό εκβιασμό που αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη ιδεολογία.

Ο Pierre Brochand υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει το κουράγιο στην Γαλλική πολιτική τάξη για να κάνει πράξη τις προτάσεις του. Έτσι, η Γαλλία θα συνεχίσει τον επικίνδυνο δρόμο της, γεμίζοντας μετανάστες.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


Διαβάστε επίσης:

Το 20% των ονομάτων που δίνονται σε μωρά στη Γαλλία είναι μουσουλμανικά

Σουηδέζα Πρωθυπουργός: η ενσωμάτωση των μεταναστών απέτυχε

Πρωθυπουργός Δανίας: «μηδενική παροχή ασύλου για διατήρηση της κοινωνικής συνοχής»

Δανία: Αρχίζουν οι επιστροφές προσφύγων στη Συρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου