Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Gatestone Institute: Ψέματα, περισσότερα ψέματα και UFO: Αποκρυπτογράφηση της αλήθειας που κρύβεται ανάμεσα σε δεκαετίες προπαγάνδας

Τελικά, απαντήθηκε το αιώνιο ερώτημα αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν; Φαίνεται να είναι μια καλά συντονισμένη εκστρατεία αποκάλυψης, στην οποία αρκετοί ενημερωμένοι «εκ των έσω» έκαναν πρόσφατα δημόσιες δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι ο «ET» είναι πραγματικός και επισκέπτεται τη Γη εδώ και δεκαετίες.


Του JB Shurk για το Gatestone Institute
Μετάφραση CosmoStatus


Στα μέσα Μαΐου, ο καθηγητής Ιατρικής του Στάνφορντ, Dr. Garry Nolan, προκάλεσε σάλο κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου καινοτομίας και επενδύσεων που φιλοξενήθηκε από το ηγετικό φόρουμ SALT i-Connections, όταν δήλωσε κατηγορηματικά ότι μια μικρή ομάδα επιστημόνων εργαζόταν για καιρό στην αντίστροφη μηχανική εξωγήινης τεχνολογίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον στην 15λεπτη συνέντευξη στην οποία έκανε την αποκάλυψη, έχει το πόσο προσεκτικός ήταν ο οικοδεσπότης, Alex Klokus, στο να πλαισιώσει τη μαρτυρία του Dr. Garry Nolan νηφάλια και με λογική, σαν να ήθελε να τον προφυλάξει από πιθανές κατηγορίες αγυρτείας. Σχεδόν σαν δικηγόρος, εξέτασε τον «μάρτυρα» στο δικαστήριο. Ο Alex Klokus παρουσίασε για πρώτη φορά τις καινοτόμες ανακαλύψεις του Dr. Garry Nolan στην ανοσολογία, την ιολογία και την έρευνα για τον καρκίνο. Στη συνέχεια, πέρασε στην προσωπική «εμπειρία του καθηγητή με ανθρώπους που... εργάζονται στα προγράμματα αντίστροφης μηχανικής» εξωγήινης τεχνολογίας. Τέλος, ο Alex Klokus πρόσφερε στον Dr. Garry Nolan την ευκαιρία να περιγράψει στο κοινό την πεποίθησή του ότι είναι πιθανό να συμβεί μια αποκάλυψη εξωγήινης ζωής από την κυβέρνηση.

Η συνέντευξη του Garry Nolan έγινε περίπου μια εβδομάδα πριν από τη δημόσια συνάντηση της NASA (στις 31 Μαΐου) για να συζητηθούν μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα (UAP), όπως είναι η νέα ορολογία που χρησιμοποιήθηκε για την αναφορά περιστατικών που κάποτε αναφέρονταν ως UFO και «στενές επαφές» διαφόρων ειδών με εξωγήινα όντα. Μολονότι το κυβερνητικό συνέδριο κατέληξε να απογοητεύσει ορισμένους από τους θεατές, επειδή υπήρξαν πολλές ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις, ο αστροφυσικός Dr. David Spergel κατέστησε σαφές ότι η πρόθεση της επιτροπής είναι «να παράσχει στην επιστημονική κοινότητα έναν οδικό χάρτη» που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη συγκέντρωση και ανάλυση περαιτέρω στοιχείων. Από πολλές απόψεις, το γεγονός εμφανίστηκε ως ένα βήμα προς τη δημοσιοποίηση της μυστικής έρευνας.  

Στις αρχές Ιουνίου, δύο ξεχωριστές διαδικτυακές δημοσιεύσεις αφορούσαν άρθρα μαρτύρων με γνώσεις για UAP, ζητώντας να υπάρξει μεγαλύτερη δημόσια αποκάλυψη. Σε μια εποχή δημοσιογραφίας όπου η εξάρτηση από ανώνυμες πηγές έχει γίνει δυστυχώς ο κανόνας, η χρήση επίσημων συνεντεύξεων και επιβεβαιωμένων δηλώσεων, είναι σημαντική γι' αυτή την έρευνα.

Σε ένα άρθρο του Politico με τίτλο, «Αν η κυβέρνηση έχει υλικά από τη συντριβή UFO, ήρθε η ώρα να τα αποκαλύψει», ο πρώην Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Άμυνας για τις Πληροφορίες, Christopher Mellon, εξήγησε την άμεση εμπλοκή του στην παράδοση αποδεικτικών στοιχείων UAP στο Κογκρέσο, κάτι που τελικά οδήγησε στην ίδρυση του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO), που οργανώθηκε για τη διερεύνηση και την τεκμηρίωση θεάσεων αγνώστων αντικειμένων, που μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο Christopher Mellon περιέγραψε τις προσπάθειές του να επιστήσει την προσοχή του κοινού στην ύπαρξη καταγεγραμμένων περιστατικών UAP στα οποία εμπλέκεται στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ. «Αλλά παρά την πρόοδο στην κυβερνητική διαφάνεια σχετικά με αυτά τα φαινόμενα», υποστήριξε, «υπάρχει ένα πράγμα που το Πεντάγωνο και η κοινότητα πληροφοριών δεν έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και αυτό είναι εάν είχαν άμεση επαφή με αυτά τα αντικείμενα» και αν υπάρχει αλήθεια σε «επίμονες φήμες» που υποστηρίζουν «ότι η κυβέρνηση εργάζεται κρυφά σε αντίστροφη μηχανική».

Ο Christopher Mellon αναφέρθηκε ονομαστικά σε τέσσερεις μάρτυρες για φαινόμενα AARO «που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ένα μυστικό Αμερικανικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ανάλυση και εκμετάλλευση υλικών που πάρθηκαν από μη γήινα σκάφη». Επίσης γνωρίζει και άλλες πηγές με περισσότερες αποδείξεις. Παρόλο που η AARO δεν υποχρεούται νομικά να αποκαλύψει τα ευρήματά της στο κοινό, ο Christopher Mellon «κατέληξε ότι το κοινό πρέπει να μάθει την αλήθεια».

Μετά από δύο ημέρες από το άρθρο του Politico, το The Debrief δημοσίευσε άλλο άρθρο με τίτλο «Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών λένε ότι οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους σκάφος μη γήινης προέλευσης». Στο πολύ καλά τεκμηριωμένο άρθρο, οι δημοσιογράφοι Leslie Kean και Ralph Blumenthal δίνουν λεπτομέρειες του ισχυρισμού του David Charles Grusch (πρώην αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών που αποκάλυψε πολλά), που έδωσε στο Κογκρέσο και στον Γενικό Επιθεωρητή Μυστικών Υπηρεσιών «εκτενείς απόρρητες πληροφορίες για άκρως απόρρητα προγράμματα» που αφορούν «ολόκληρα και μερικώς ολόκληρα σκάφη μη γήινης προέλευσης».

Και πάλι, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα σχετικά με αυτήν την έκθεση είναι η προσοχή στην αποκάλυψη ονομάτων και στην παροχή ουσιαστικών αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη της φήμης του David Charles Grusch ως ειλικρινή. Οι δημοσιογράφοι όχι μόνο δεν χρησιμοποίησαν ανώνυμες πηγές, αλλά τόνισαν την αξιοπιστία των πηγών που χρησιμοποίησαν. Ο απόστρατος συνταγματάρχης Karl E. Nell, που εργάστηκε με τον David Charles Grusch ως μέρος της Task Force για τα Unidentified Aerial Phenomena (UAP) που αρχικά συγκροτήθηκε υπό την εξουσία του Γραφείου του Υφυπουργού Άμυνας για τις Πληροφορίες και την Ασφάλεια, πριν από την αναδιοργάνωσή του σε AARO, αναφέρεται από τον David Charles Grusch ως «μάρτυρας πέραν κάθε αμφιβολίας».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι Kean και Blumenthal φρόντισαν να δημιουργήσουν μια αξιολόγηση απόδοσης από την Αναπληρώτρια Αρχηγό του Επιτελείου Πληροφοριών Laura A. Potter που περιγράφει τον Karl E. Nell ως «έναν αξιωματικό με την ισχυρότερη δυνατή ηθική». Εάν εμπιστεύεστε την αξιολόγηση του Στρατού για τον Karl E. Nell και την αξιολόγηση του Karl E. Nell για τον David Charles Grusch, τότε η λογική υποδηλώνει ότι οι αποκαλύψεις των πληροφοριοδοτών του David Charles Grusch πρέπει επίσης να είναι αξιόπιστες. Από την πλευρά του, ο Karl E. Nell συμφωνεί πλήρως με τον David Charles Grusch ότι τα «τελευταία ογδόντα χρόνια» τα μυστικά προγράμματα «επικεντρώθηκαν σε τεχνολογία αντίστροφης μηχανικής άγνωστης προέλευσης» και «ότι τουλάχιστον κάποιες από αυτές τις τεχνολογίες άγνωστης προέλευσης προέρχονται από μη ανθρώπινη νοημοσύνη». Το συμπέρασμα αυτό το θεωρείται «αδιαμφισβήτητο».

Καθώς οι δημοσιογράφοι Kean και Blumenthal έψαχναν επιβεβαίωση για τους ισχυρισμούς του David Charles Grusch, πήραν συνέντευξη με έναν αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος, που ειδικευόταν στην ανάλυση UAP και δραστηριοποιείται με το όνομα «Jonathan Grey». Επί μία δεκαετία είναι ο παραλήπτης άκρως απόρρητου υλικού από ενημερώσεις που αφορούν UAP. Ο Jonathan Grey λέει ωμά: «Τα μη ανθρώπινα φαινόμενα είναι αληθινά. Δεν είμαστε μόνοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο David Charles Grusch εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Charles McCullough τον III, ο οποίος στο παρελθόν υπηρετούσε ως Γενικός Επιθεωρητής της Κοινότητας Πληροφοριών. Δεδομένης της εξοικείωσης του Charles McCullough με τον σκοτεινό κόσμο της κατασκοπείας, τις βυζαντινές νομικές διασφαλίσεις που διέπουν τα κρατικά μυστικά και το συνονθύλευμα παγίδων που κάνουν νόμιμη μια αποκάλυψη όσο το πέρασμα από ναρκοπέδιο στο σκοτάδι, η απόφασή του να βοηθήσει τον David Charles Grusch ως νόμιμο πληροφοριοδότη, παρέχει περαιτέρω αξιοπιστία στην περίπτωσή του. Είναι αλήθεια ότι με το να δώσει πληροφορίες, ο David Charles Grusch έθεσε τον εαυτό του σε κίνδυνο να συλληφθεί για «ψευδορκία».

Μετά από δεκαετίες αρνήσεων από τις κυβερνήσεις και ισχυρισμών για μαζικές συγκαλύψεις, ξαφνικά έπεσε μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων UAP. Έχουμε πληροφοριοδότες, στελέχη της Υπηρεσίας Πληροφοριών, αξιοσέβαστους επιστήμονες και μέλη του Κογκρέσου που όλοι μιλούν. Σε μια άλλη εποχή, η συνέντευξη του Garry Nolan, κατά τη διάρκεια ενός δημοφιλούς επενδυτικού φόρουμ «ηγεσίας σκέψης» θα ήταν αρκετή για να τραβήξει την προσοχή του έθνους επ' αόριστον. Μαζί με δύο προκλητικά άρθρα που περιγράφουν σε πρώτο πρόσωπο λεπτομερώς επαφές, που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινης τεχνολογίας, οι αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων θα έπρεπε να ήταν αρκετές για να επισκιάσουν κάθε άλλη είδηση στον κόσμο.

Αντίθετα, η ανταπόκριση από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν σχεδόν η πλήρης σιωπή. Ο Tucker Carlson, στο πρώτο του επεισόδιο του «Tucker on Twitter» αποκάλεσε τις αποκαλύψεις του David Charles Grusch τη «βόμβα της χιλιετίας», μια βόμβα που αγνοήθηκε εντελώς. Πώς μπορεί μια είδηση με τη δυνατότητα να μεταμορφώσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κατανοούν το σύμπαν, να προκαλέσει έναν τόσο μικρό κυματισμό στη λίμνη των ειδήσεων; Ο Tucker Carlson υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί λένε ψέματα για τόσο καιρό για τόσα πολλά διαφορετικά ζητήματα, που κανείς δεν έχει ιδέα σε αυτό το σημείο τι να πιστέψει.

Δεδομένου του προφανούς συντονισμού των αποκαλύψεων για UAP τις τελευταίες εβδομάδες, μόνο δύο σενάρια φαίνονται εύλογα:
1. είτε μια ομάδα επιστημόνων, πρακτόρων πληροφοριών, στρατιωτικού προσωπικού, δικηγόρων και πολιτικών, να συνεργάζονται στα παρασκήνια για να παραδώσουν αρκετές επιβεβαιωμένες πληροφορίες στο κοινό για να τερματίσουν έναν σχεδόν αιώνα μυστικότητας που επιβλήθηκε από το κράτος, ή
2. αυτή η ποικιλόμορφη συλλογή επαγγελματιών, αποτελεί μέρος μιας περίτεχνης εκστρατείας παραπληροφόρησης που χρησιμοποιείται για τη χειραγώγηση της κοινής αντίληψης και γνώμης.

Με άλλα λόγια, είτε πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια να αποκαλυφθεί στην ανθρωπότητα μια πολύ καλά κρυμμένη αλήθεια ή πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ο πόλεμος πληροφοριών ως μέσο διαμόρφωσης της συλλογικής συνείδησης.

Είτε η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εμπλακεί σε μια τεράστια συνωμοσία για σχεδόν έναν αιώνα, ώστε να κρύψει σημαντικές αλήθειες από τους ίδιους τους πολίτες της, είτε εμπλέκεται σε μια τεράστια συνωμοσία σήμερα για τη μαζική χειραγώγηση των Αμερικανών.

Σε μια εποχή που οι πολιτικοί ηγέτες λατρεύουν να μιλούν για τις αρετές της «δημοκρατίας», κάθε ενδεχόμενο επιβεβαιώνει μια εκπληκτική ασέβεια προς τη λαϊκή κυριαρχία.

Πρόκειται για κατηγορητήριο κατά της Δυτικής διακυβέρνησης και της κοινωνίας. Οι άνθρωποι βομβαρδίζονται με τόση προπαγάνδα και ξεκάθαρα ψέματα, που έχει εγκρίνει η κυβέρνηση, που ποτέ δεν ξέρουν αν οι επίσημες δηλώσεις είναι αληθινές. Εξωτερικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του ακαδημαϊκού χώρου και των μέσων ενημέρωσης, έχουν αποδεχθεί τόσες πολλές «ψευδείς ειδήσεις» όλα αυτά τα χρόνια, που η φήμη τους δεν είναι στα καλύτερά της. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ο λαός δεν εμπιστεύεται κανέναν σε θέση εξουσίας.

Η «βόμβα της χιλιετίας» εκρήγνυται ακριβώς έξω από τις πόρτες των Αμερικανών και ο λαός, σε μεγάλο βαθμό, μένει απαθής, γιατί αποδέχτηκε εδώ και καιρό την άσχημη πραγματικότητα: την συνεχή εξαπάτηση. Με όλο τον σεβασμό προς τους εξωγήινους φίλους μας, ίσως αυτή να είναι η πιο σημαντική είδηση της εποχής μας.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου