Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Αναβάλλονται τα ταξίδια του Νετανιάχου σε Άγκυρα και Λευκωσία

Σε επιτυχημένη τοποθέτηση βηματοδότη στην καρδιά υποβλήθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.


Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός εισήχθη μάλλον εσπευσμένα στη 1 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Sheba Medical Center. Όπως είπε ο ίδιος, του είχε τοποθετηθεί μηχάνημα τις τελευταίες ημέρες που κατέγραφε την καρδιακή του λειτουργία. Το μηχάνημα «ζήτησε» την άμεση τοποθέτηση βηματοδότη, παρόλο που ο ίδιος είπε ότι αισθάνεται περίφημα. Έτσι, έγινε η επέμβαση άμεσα. 

Ο Βενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο για δυο ημέρες. Στο μεταξύ, θα τον αναπληρώνει στη θέση του Πρωθυπουργού ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιαρίν Λεβίν.

Η περιπέτεια της υγείας του Ισραηλινού Πρωθυπουργού έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή της επίσκεψής του στην Άγκυρα και την Λευκωσία. Στην Άγκυρα θα συναντούσε τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προσπαθεί να το παίξει μεσολαβητής και προστάτης των μουσουλμάνων – παλαιστινίων. Στην Λευκωσία θα συναντούσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καθιερωμένη τριμερή συνάντηση των φίλων και συμμάχων χωρών.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


Με πληροφορίες από Jerusalem Post, Times of Israel, Al Arabiya και Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου