Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Πρώην πράκτορας αποκαλύπτει ότι η Αμερικανική κυβέρνηση συγκαλύπτει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής

Κανονικά η είδηση της αποκάλυψης για εξωγήινη ζωή από πρώην Αμερικανό πράκτορα θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ. Αντ’ αυτού όμως, γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης και υποβάθμισης της αποκάλυψης.


Σύμφωνα με άρθρο του Αμερικανικού Smithsonian, ο πρώην πράκτορας David Grusch κατέθεσε ενόρκως την Τετάρτη σε επιτροπή της Αμερικανικής Βουλής για το θέμα των εξωγήινων, υποστηρίζοντας ότι οι Αμερικανικές κυβερνήσεις συγκαλύπτουν το θέμα.

Δείτε ΕΔΩ την διάρκεια 2 ωρών και 19 λεπτών ακρόαση στην επιτροπή της Αμερικανικής Βουλής.

Ο David Grusch κατέθεσε ότι το Πεντάγωνο έχει στα χέρια του συντρίμμια από ιπτάμενα αντικείμενα και υπολείμματα βιολογικών ιστών που εικάζεται ότι είναι μη ανθρώπινης προέλευσης.

«Στα πλαίσια των καθηκόντων μου ενημερώθηκα για την επί δεκαετίες ανάκτηση συντριμμιών μη αναγνωρισμένων ανώμαλων φαινομένων (σ.σ. εννοεί αγνώστου ταυτότητας ιπταμένων αντικειμένων) και για την ύπαρξη προγράμματος αντίστροφης μηχανικής, στο οποίο δεν είχα πρόσβαση. Η κατάθεσή μου βασίζεται σε πληροφορίες που μου δόθηκαν από ευυπόληπτα άτομα που υπηρέτησαν επί μακρόν τη χώρα, πολλοί εκ των οποίων έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία μέσω φωτογραφιών, γραπτών αρχείων και απόρρητων καταθέσεων» είπε ο David Grusch.

Κατά την ακρόαση, ακόμη δύο μάρτυρες που προέρχονται από το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες με UFO κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού από το 2004 που έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Σύμφωνα με το Associated Press ο David Grusch δήλωσε ότι οι ΗΠΑ γνωρίζουν για μη ανθρώπινη δραστηριότητα από τη δεκαετία του 1930.

Ο David Grusch είπε επίσης ότι ο ίδιος δεν έχει γίνει μάρτυρας κάποιου UFO και αρνήθηκε να μιλήσει δημόσια για τις λεπτομέρειες των ισχυρισμών του, για λόγους ασφαλείας. Είναι όμως πρόθυμος να μιλήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

«Ως πρώην πράκτορας, θα πάω στη φυλακή εάν αποκαλύψω απόρρητες πληροφορίες» τόνισε.
 
Όταν ρωτήθηκε εάν κάποιος τραυματίστηκε ή πληγώθηκε για να συγκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη τεχνολογία, ο David Grusch απάντησε «ναι». Αλλά όταν ρωτήθηκε εάν κάποιος δολοφονήθηκε, είπε ότι πρέπει να είναι προσεκτικός και ότι «κατεύθυνε ανθρώπους με αυτές τις γνώσεις στις αρμόδιες αρχές». 

Ο David Grusch ισχυρίστηκε επίσης ότι ο στρατός έχει καταχραστεί κονδύλια που προορίζονταν για άλλα προγράμματα στην προσπάθειά του να έχει αποτέλεσμα με την αντίστροφη μηχανική πάνω στην λεγόμενη μη ανθρώπινη τεχνολογία.

Το Υπουργείο Άμυνας είναι «δεσμευμένο στην έγκαιρη και εμπεριστατωμένη αναφορά προς το Κογκρέσο» σχετικά με τα UFO, είπε ο David Gough στο NBC News. «Δεν έχουν ανακαλύψει καμία επαληθεύσιμη πληροφορία που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς ότι οποιαδήποτε προγράμματα σχετικά με την κατοχή ή την αντίστροφη μηχανική εξωγήινων υλικών υπήρχε στο παρελθόν ή υπάρχει επί του παρόντος».

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου αρνήθηκε τα λεγόμενα των μαρτύρων.

Το Κογκρέσο έχει προχωρήσει σε δύο ακροάσεις για τα UFO τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από σχεδόν 60 χρόνια σιωπής. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καταληκτικό συμπέρασμα για το θέμα των UFO και τη ζωή εκτός Γης.

Οι νομοθέτες και των δύο κομμάτων πιέζουν να αποχαρακτηριστούν έγγραφα που σχετίζονται με UFO. «Ο κόσμος έχει δικαίωμα να μάθει για τεχνολογίες άγνωστης προέλευσης, μη ανθρώπινη νοημοσύνη και ανεξήγητα φαινόμενα», λέει σε δήλωσή του ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Chuck Schumer, ο οποίος είναι μεταξύ εκείνων που πρωτοστατούν.

Αν και οι επιστήμονες αναζητούν σημάδια ζωής στο σύμπαν εδώ και χρόνια, μέχρι στιγμής δεν έχουν τα καταφέρει, επίσημα. Η NASA περιγράφει την αναζήτηση ως έναν από τους «βασικούς στόχους» της. Οι αποστολές της διαστημικής υπηρεσίας μελέτησαν για νερό στον Άρη, εξερεύνησαν τους κόσμους των ωκεανών στον Τιτάνα και την Ευρώπη και αναζήτησαν μόρια που θα μπορούσαν να είναι υπογραφές ζωής στις ατμόσφαιρες άλλων πλανητών.

Ωστόσο, η κατανόησή μας για τη ζωή είναι ακόμα λίγο ασαφής και συνεχώς μεταβαλλόμενη. Ακόμη και ορισμένοι οργανισμοί που ζουν σε εξαιρετικά σκληρές συνθήκες εδώ στη Γη, είναι ελάχιστα κατανοητοί.

Ίσως σύντομα, ίσως αργότερα, να υπάρξει κάποια επιβεβαίωση για ύπαρξη κάποιου είδους ζωής εκεί έξω ή να γίνει κάποια αποκάλυψη από κάποια μυστική υπηρεσία γι’ αυτό που τόσοι πολλοί μιλάνε, αλλά καμία κυβέρνηση δεν θέλει να επιβεβαιώσει. The truth is out there, που έλεγε και ο πράκτορας Fox Mulder στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά X-Files.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου