Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Οι εξωγήινοι ζουν υπό μυστικότητα στην Γη και βοηθούν τις κυβερνήσεις στην κατασκευή διαστημοπλοίων

Όσοι ασχολούνται με τα ΑΤΙΑ (UFO) υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι ήδη ζουν ανάμεσά μας υπό μυστικότητα, οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν και τις βοηθούν να κατασκευάσουν διαστημόπλοια.


Ο Paul Ascough που ασχολείται με τα ΑΤΙΑ, πιστεύει ότι οι εξωγήινοι συνεργάζονται υπό μυστικότητα με τις κυβερνήσεις για την πρόοδο της τεχνολογίας μας, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Star, που αναδημοσίευσε η Jerusalem Post.

Ο Paul Ascough υποστηρίζει ότι το είδος των «γκρίζων» έφτασε στη Γη κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και από τότε βοηθά την ανθρωπότητα στην κατασκευή «ιπτάμενων δίσκων». Βέβαια, δεν αναφέρει πουθενά το γιατί δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα κάποιος ιπτάμενος δίσκος μετά από 70 χρόνια παρουσίας των εξωγήινων στην Γη…

Ο πρώην αξιωματικός Paul, που είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης Έρευνας Εξωγήινων, είπε: «Υπάρχουν πολλοί συγγραφείς και ερευνητές που πιστεύουν ότι οι Δυτικές κυβερνήσεις έχουν συμπλεύσει με τους «γκρι» εξωγήινους σε τέτοιο βαθμό ώστε προηγμένη τεχνολογία να τους έχει δοθεί, ενώ γίνονται συνομιλίες και υπάρχει συνεργασία ακόμη και σήμερα».

Μεταξύ των τεχνολογιών που έχουν δοθεί στην ανθρωπότητα είναι «οι οπτικές ίνες, τα μικροτσίπ, το κέβλαρ και η τεχνολογία στέλθ, ώστε τελικά να κατασκευαστεί ο δικός μας ιπτάμενος δίσκος», λέει ο Paul.

«Παρόλο που πολλοί συγγραφείς έχουν αποκαλύψει αυτά τα θέματα εδώ και χρόνια και αρκετοί άνθρωποι έχουν τραβήξει φωτογραφίες αεροσκαφών να συνοδεύουν UFO, μας φαίνεται πλέον κάτι συνηθισμένο, ενώ καμία υπηρεσία δεν παραδέχεται τίποτα επίσημα» καταλήγει ο Paul.

Ο συγγραφέας Timothy Good έχει συγκεντρώσει πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων για την κυβερνητική συμπαιγνία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

«Πιστεύω ότι αυτή η συμπαιγνία μεταξύ δυτικών κυβερνήσεων και εξωγήινων συμβαίνει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολλές από τις προόδους μας στην επιστήμη, τη μηχανική και τις επικοινωνίες προόδευσαν ταχύτατα, εν μέρει σε αυτούς» λέει ο Timothy Good.

Και ο Paul, από το Λιντς, ο οποίος δημοσίευσε εκ νέου τα ευρήματά του στο βιβλίο του «UFO - The Real Story - Revised Edition 2023», υποστηρίζει ότι όποιος πραγματικά βλέπει εξωγήινους, τον επισκέπτονται οι πραγματικοί Men In Black, που ουδεμία σχέση έχουν με το κωμικό ζευγάρι των Tommy Lee Jones και Will Smith στην ταινία του 1997.

«Πλέον, πολλοί ερευνητές ΑΤΙΑ πιστεύουν ότι πολλά από τα μυστικά προγράμματα έχουν μεταφερθεί στο Dugway Proving Grounds, που είναι μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση ακόμη πιο απομακρυσμένη από την Area 51 και χρησιμοποιείται για Εκπαίδευση Χημικού Πολέμου. Αυτή βρίσκεται νότια του Σολτ Λέικ Σίτι και έχει ονομαστεί Area 52. Κάποιοι που ισχυρίστηκαν ότι εργάζονται στην Area 51 και είχαν σκοπό να δημοσιεύσουν πληροφορίες σχετικά μ' αυτήn, φέρεται να αποσιωπήθηκαν από τους Men In Black. Δυστυχώς δεν αναφέρομαι στον Τόμι Λι Τζόουνς και τον Γουίλ Σμιθ, το καλοπροαίρετο δίδυμο της ομώνυμης ταινίας, αλλά μια ομάδα ατόμων που εμφανίζονται ξαφνικά στα σπίτια των μαρτύρων και τους εκφοβίζουν ώστε να μην μιλήσουν.
Αυτοί οι άντρες με τα μαύρα φαίνεται να χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η πρώτη είναι για παρατήρηση και φαίνεται ότι απλώς επιβεβαιώνουν αυτό που είχε δει ο μάρτυρας. Μετά φεύγουν, χωρίς να εκφοβίσουν τον μάρτυρα. Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για τη δεύτερη ομάδα που φαίνεται να προχωρούν σε έντονο εκφοβισμό, αφήνοντας στον μάρτυρα την εντύπωση ότι τα αποδεικτικά στοιχεία της θέασης ή συνάντησης, θα καταστραφούν, για να μην μιλήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση. Ειδάλλως θα υπάρξουν τρομερές συνέπειες.
Υπάρχουν ομοιότητες στις καταθέσεις των μαρτύρων για την επίσκεψη των ανδρών με τα μαύρα. Δεν δείχνουν ταυτότητα, δεν δηλώνουν πραγματικά σε ποια κυβερνητική υπηρεσία εργάζονται, μπορεί να μοιάζουν με ρομπότ, μπορεί να εμφανιστούν ή να εξαφανιστούν ξαφνικά, να μιλήσουν πολύ λίγο, πολύ συνοπτικά, σε σημείο να είναι πολύ απειλητικοί και να προκαλούν φόβο
» είπε ο Paul.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου