Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Η Χίλαρι Κλίντον υπόσχεται διαφάνεια στο θέμα των UFO

Η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές του 2016 Χίλαρι Κλίντον, υποσχέθηκε ότι εφ' όσον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα μοιραστεί με τον λαό όσα γνωρίζουν οι Αμερικανικές κυβερνήσεις για την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής.

Το θέμα ανέδειξε η εφημερίδα The Conway Daily Sun του Νιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ.

Στην ερώτηση εάν επί δικής της προεδρίας θα ευοδωθούν οι προσπάθειες των ομάδων που ζητούν να αποκαλυφθούν όσα γνωρίζουν οι κρατικές αρχές για εξωγήινες μορφές ζωής, η κ. Κλίντον απάντησε ενθουσιωδώς «ναι».

Θυμίζουμε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και σύζυγος της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον, είχε δηλώσει ότι δεν θα τον εξέπληττε εάν εξωγήινοι επισκέπτονταν τη Γη.

«Πιστεύω ότι πιθανόν να μας έχουν επισκεφθεί ήδη. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα», είπε η Χίλαρι Κλίντον.
Πρόσθεσε επίσης ότι θα ερευνηθεί η Area 51 στη Νεβάδα, στην οποία φημολογείται ότι φιλοξενούνται εξωγήινα όντα. Η κ. Κλίντον τόνισε όμως στην συγκεκριμένη βάση αναπτύχθηκε η τεχνολογία stealth.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί πολιτικοί αλλά και αξιοσέβαστοι άνθρωποι έχουν αναφερθεί στο θέμα των εξωγήινων. Έχει φτάσει άραγε η ώρα να μάθει κάτι σημαντικό η ανθρωπότητα;

Διαβάστε επίσης:

Πληθαίνουν οι αναφορές για εξωγήινους από ηγέτες χωρών

Αστροναύτης Edgar Mitchell: στο Roswell έπεσε UFO και βρέθηκαν εξωγήινοι

Βατικανό: Πιθανότατα υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά όχι εξωγήινος Ιησούς

Κινδυνεύει από επίθεση εξωγήινων η Γη; Γιατί οι επιστήμονες φοβούνται να επικοινωνήσουν με άλλους πλανήτες; Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου