Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεπέρασαν κάθε όριο προκλήσεων οι Ψευτομακεδόνες

Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι προκλήσεις των Ψευτομακεδόνων. Σύμφωνα με τον Ζόραν Ζάεφ, μόνο αυτοί είναι «Μακεδόνες»!!!

Εχθές, ο Πρωθυπουργός της Ψευτομακεδονίας Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του είπε ότι «δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας».

«Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο. Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να το κάνουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας. Και αυτός πιστεύω ότι είναι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε» είπε ο Ζόραν Ζάεφ.

Αλήθεια, για ποια «ένωση» κάνει λόγο ο Ζόραν Ζάεφ;

Πριν  λίγες μέρες είχε πει επίσης πως «δεν πρέπει να διχαζόμαστε. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η «Μακεδονία» εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας».

Ποια ήταν άραγε η «φιλοδοξία» των πατεράδων και των παππούδων τους;

Ο Ζόραν Ζάεφ συνέχισε λέγοντας πως έτσι «η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο» ενώ τόνισε ότι «κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί τη «μακεδονική» ταυτότητα πλέον».

Η Αθήνα φαίνεται πως αντέδρασε στις απαράδεκτες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ.
Η δικαιολογία ότι βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, δεν μπορεί να κάνει ανεκτή τέτοια πρόκληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τηλεφώνημα από το την Αθήνα στα Σκόπια.
Το αποτέλεσμα ήταν η ανασκευή της δήλωσης.

Η τροποποιημένη έκδοση της συνέντευξης του Ζόραν Ζάεφ αναφέρει:
«Όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα ένα κομμάτι της γεωγραφικής περιοχή της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα άλλο στη Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στη χώρα μας. Κανείς ποτέ δεν θα επιχειρήσει να αρνηθεί τη δική μας Μακεδονία. Ο προσδιορισμός «Βόρεια» κάνει τη διάκριση μεταξύ των περιοχών σε Βουλγαρία και Ελλάδα που αποκαλούνται Μακεδονία».

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, που υπέγραψε την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών, είναι το γιατί η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» δεν εφαρμόζεται erga omnes;

Αφού η χώρα θα ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία, την ίδια ονομασία θα έπρεπε να έχει η γλώσσα της χώρας αυτής (Βορειομακεδονική), η υπηκοότητα και η εθνότητα – εθνικότητα των πολιτών της (Βορειομακεδονική), τα προϊόντα να προέρχονται από τη Βόρειο Μακεδονία κλπ…

Ένα είναι σίγουρο: ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να λένε, θα είναι πάντοτε Ψευτομακεδόνες!

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ξεκάθαρη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου