Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Οι «αντιρατσιστές» καταστρέφουν αγάλματα αντιρατσιστών!

Η υπόθεση με τους «black lives matter» έχει αρχίσει να γίνεται γελοία και να ξεσκεπάζει τα φαιδρά κίνητρα όσων ξεσηκώνουν τον αμόρφωτο λαουτζίκο.

Εχθές, το πλήθος των «αντιρατσιστών» στο Wisconsin των ΗΠΑ, κατέστρεψε το άγαλμα ενός ήρωα του Αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, ενός ανθρώπου που πολέμησε υπέρ της απελευθέρωσης των μαύρων σκλάβων, ενός ανθρώπου που πολέμησε κατά της δουλείας.

Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές στο Madison του Wisconsin, κατέστρεψαν και πέταξαν στη λίμνη Monona το άγαλμα του Συνταγματάρχη Hans Christian Heg.

Ο Hans Christian Heg γεννήθηκε το 1829 στη Νορβηγία. Η οικογένειά του μετανάστευσε στην Αμερική το 1840 και συγκεκριμένα στο Muskego του Wisconsin. Ο Heg πολέμησε με τον στρατό των Βορείων και διακρίθηκε για τη γενναιότητά του στις μάχες κατά των Νοτίων. Το 1863 επλήγη από σφαίρα και υπέκηψε, ενώ υπηρετούσε ως Συνταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού.

Το άγαλμα αυτού του ανθρώπου κατέστρεψαν οι αμόρφωτοι διαδηλωτές. Ενός δικού τους. Ενός ανθρώπου που πολέμησε για την ελευθερία των μαύρων.

Για τους πολιτισμένους ανθρώπους είναι δεδομένο πως οι ζωές ΟΛΩΝ των ανθρώπων, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, έχουν την ίδια αξία.

Ας καταλάβουν και οι (εκ του αποτελέσματος αμόρφωτοι και απολίτιστοι) διαδηλωτές, πως με το να καταστρέφουν την περιουσία άλλων ανθρώπων (κλοπές και λεηλασίες καταστημάτων) και βανδαλίζοντας τα μνημεία και τα αγάλματα, εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων ονειρεύονται την επιβολή στρατιωτικού νόμου, με απαγόρευση της κυκλοφορίας και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών ΟΛΩΝ των ανθρώπων.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου