Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Όρμπαν για Σόρος: ο πιο διεφθαρμένος παγκοσμίως!

Λάβρος κατά του συμπατριώτη του, Ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχου και αμφιλεγόμενης προσωπικότητας Τζορτζ Σόρος, ήταν ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτωρ Όρμπαν.


Σε συνέντευξή του στο εθνικό ραδιόφωνο Kossuth Radio, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας είπε ότι ο George Soros είναι ο πιο διεφθαρμένος άνθρωπος στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Ο Viktor Orban είπε ότι ο Soros απειλεί την Ουγγαρία και την Πολωνία, επειδή αντιδρούν στον επταετή προϋπολογισμό της ΕΕ.

«Ο πιο διεφθαρμένος άνθρωπος στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, ο George Soros, πληρώνει πολλούς πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένων αυτών που θέλουν τώρα να εκβιάσουν την Ουγγαρία και την Πολωνία με τα χρήματα της ΕΕ» είπε ο Viktor Orban.

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας πρόσθεσε ότι δεν αποτελεί ασυνήθιστο φαινόμενο να διαδίδεται αδίστακτα κάποιο ψέμα για την Ουγγαρία, αλλά ο ισχυρισμός του Soros ότι η ψήφος δεν είναι μυστική σε ορισμένους αγροτικούς οικισμούς της Ουγγαρίας «υπερβαίνει τα όρια».

Ο Βίκτωρ Όμπαν αναφερόταν στο ότι σε ένα άρθρο με τίτλο «Η Ευρώπη πρέπει να αντισταθεί στην Ουγγαρία και την Πολωνία» στο Project Syndicate, έναν ιστότοπο που χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από το Ίδρυμα Open Society του George Soros, ο δισεκατομμυριούχος έγραψε ότι «ο Όρμπαν ασκεί σχεδόν πλήρη έλεγχο στην ύπαιθρο, όπου ζει η πλειοψηφία του πληθυσμού. Ελέγχει τις πληροφορίες που λαμβάνει και η ψήφος σε πολλά χωριά δεν είναι μυστική. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να επικρατήσει η αντιπολίτευση».

«Ο Σόρος θέλει έναν νόμο όπου η μειοψηφία θα επιβάλλεται στην χώρα. Εμείς αντιστεκόμαστε σ’ αυτό, έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε. Οι Βρυξέλλες δεν μπορούν να το επιβάλλουν. Αυτό είναι που θέλουν να αλλάξουν τώρα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Soros» είπε ο Όρμπαν.

«Δεν αφορά την ΕΕ που θέλει να δώσει χρήματα στις φτωχότερες χώρες μέλη, αλλά ένα κοινό δάνειο 30 ετών κοινής βάσης. Εάν μια χώρα αποτύχει, οι άλλες χώρες θα αναλάβουν το χρέος της. Η Ουγγαρία μπορεί να βρει χρήματα και χωρίς την ΕΕ, καθώς είναι αξιόπιστη, ανεξάρτητη από τις Βρυξέλλες» πρόσθεσε ο Ούγγρος Πρωθυπουργός.

Ο Βίκτωρ Όρμπαν εξήγησε και γιατί η κυβέρνησή του αφέθηκε χωρίς άλλη επιλογή, εκτός από το βέτο για τον επταετή προϋπολογισμό της ΕΕ και το ταμείο για τον κορωνοϊό, καθώς με την απόφαση της ΕΕ να συνδεθεί με τον νόμο της χρηματοδότησης των χωρών, απειλείται η κυριαρχία όλων των χωρών μελών της ΕΕ.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link

Με πληροφορίες από το Remix News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου