Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Τούρκοι αξιωματούχοι: θα αποκτήσουμε πυρηνικά όπλα για την γεωγραφία της καρδιάς μας (video)

Ο μεγαλοϊδεατισμός των Τούρκων διατρανώνεται πλέον χωρίς ταμπού στην τηλεόραση. Θα αποκτήσουμε πυρηνικά, παραδέχονται οι Τούρκοι αξιωματούχοι.


Ένα θέμα με το οποίο έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές στο CosmoStatus έρχεται και πάλι στο προσκήνιο: η Τουρκία προσπαθεί να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και πλέον δεν αποτελεί μυστικό, αλλά υπάρχει δημόσια παραδοχή.

Ο σύμβουλος ασφαλέιας και εξωτερικής πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν καθηγητής Μεσούτ Χακί Κασίν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του είπε:
«Ο Ρώσος τσάρος είπε κάτι πολύ σημαντικό: ανακαλύψτε σκυλιά να μας υπηρετήσουν σε όλο τον κόσμο. Άρα, Τουρκία θα βγάλει τα λεφτά από την τσέπη της. Όποιος μας υπηρετήσει (θα προσληφθεί). Χρειαζόμαστε ατομικό επιστήμονα; Θα τον φέρουμε στην Τουρκία. Χρειαζόμαστε μηχανή αεροσκαφών; Η Τουρκία θα φέρει τον καλύτερο μηχανικό. Θυμηθείτε πως η Τουρκία απήγαγε (τον Ούγγρο μηχανικό πυροβολικού) Όρμπαν κατά την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης, μπροστά στα μάτια των Βυζαντινών μυστικών υπηρεσιών. Φτιάξαμε πυροβολικό (με τον μηχανικό Όρμπαν). Που ζεις; Στην Κωνσταντινούπολη, χάρη στον (Οθωμανό Σουλτάνο Μωάμεθ) Πορθητή. Δεν μπορεί η Τουρκία, που ανέπτυξε (τότε) το πυροβολικό του Πορθητή, να αναπτύξει και σήμερα τους κατακτητικούς πυραύλους; Γιατί νομίζετε τα (Τουρκικά ερευνητικά) πλοία έλαβαν ονόματα (Οθωμανών Σουλτάνων) όπως Fatih (Πορθητής), Yavuz και Kanuni; Υπάρχει μήνυμα εδώ. Οι Τούρκοι έρχονται, έρχονται δυναμικά με την οικονομία τους, με την ισχύ τους και την τεχνολογία τους. Οι (άλλες) χώρες ζηλεύουν τα drone που φτιάχνουμε. Εγώ τους λέων, αν δουλέψετε, θα φτιάξετε κι εσείς».

Βλέπουμε ακόμη μία δημόσια παραδοχή πως σκοπός της Τουρκίας είναι να αποκτήσει μια πανίσχυρη πολεμική μηχανή, έτσι ώστε καμία χώρα να μην μπορεί να της αντισταθεί και να πραγματοποιηθούν τα νέο-οθωμανικά σχέδιά της.

Τα νέο-οθωμανικά σχέδια της Τουρκίας αποκαλύφθηκαν για ακόμη μία φορά σήμερα. Ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο για «τη γεωγραφία της καρδιάς τους»:
«Εμείς πρώτα κοιτάμε την Εθνική μας ασφάλεια, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη σταθερότητα και στην ειρήνη της περιοχής μας, αλλά και της γεωγραφίας της καρδιάς μας».

Προφανώς η Τουρκία χρειάζεται τα πυρηνικά όπλα για να διαφεντέψει τη γεωγραφία της καρδιά της ή τα σύνορα της καρδιά της, όπως παλαιότερα είχε αναφερθεί στην μεγάλη Τουρκία ο Ερντογάν.

Η Δύση, ΕΕ και ΝΑΤΟ, έχουν καταλάβει τι γίνεται με την Τουρκία ή ακόμη ροχαλίζουν αμέριμνα;

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία φτιάχνει πυρηνικά όπλα

3 πυρηνικά εργοστάσια και πυρηνικά όπλα για την Τουρκία;

Η Τουρκική αστυνομία ανακαλύπτει σπάνια ραδιενεργά υλικά σε αυτοκίνητα!

Από το 2015 γράφουμε για τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Τουρκίας

New York Times: οι φιλοδοξίες του Ερντογάν ξεπερνούν τη Συρία. Θέλει πυρηνικά όπλα

Bloomberg: Η Τουρκία είναι η νέα παγκόσμια πυρηνική απειλή

Θα χτυπήσει το Ισραήλ Τουρκική πυρηνική εγκατάσταση;

Τουρκία 2023: πυρηνική ενέργεια ναι, πυρηνικά όπλα όχι;

Μαίρη Μπόση: η Τουρκία προσπαθεί να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και κανείς δεν μιλάει

1 σχόλιο:

  1. Βρηκανε τους καραδοκεις ουστηδες για την καταστροφηυ του πλανητη ?Νεγαλυτεροι δαιμονες απο πισω τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή