Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Με πυραυλική επίθεση απειλεί την Αθήνα ο Ερντγάν!

Επιτέλους, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους, απέναντι στις απειλές πολέμου της της Τουρκίας κατά της Ελλάδας!


Πότε επιτέλους θα αντιληφθούν οι χαρτογιακάδες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ τις ευθείες απειλές πολέμου που προβαίνει καθημερινά ο Πρόεδρος της Τουρκίας και οι Υπουργοί του;

Μιλώντας σήμερα από την Σαμψούντα, ο Ταγίπ Ερντογάν δεν απείλησε μόνο ότι ο στρατός του «θα έρθει μια βραδιά» στην Ελλάδα, αλλά ότι θα υπάρξουν πυραυλικές επιθέσεις κατά της Αθήνας εάν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Οι βαλλιστικοί πύραυλοι φοβίζουν την Αθήνα είπε ο Τούρκος Πρόεδρος σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu, ξεπερνώντας τον εαυτό του σε απειλές κατά της Ελλάδας.

«Τώρα έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε τους πυραύλους μας. Φυσικά, αυτή η παραγωγή φοβίζει τους Έλληνες. Όταν λες Tayfun (τυφώνας), οι Έλληνες φοβούνται. (Οι Έλληνες) λένε ότι θα χτυπήσει την Αθήνα. Φυσικά και θα την χτυπήσει.
Εάν προσπαθήσουν να αγοράσουν κάτι (όπλα) από εδώ και από εκεί, από την Αμερική, για τα νησιά, μια χώρα σαν την Τουρκία δεν θα μείνει θεατής. Πρέπει να κάνει κάτι
» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας απειλεί την Ελλάδα με πυραυλικό χτύπημα, χρησιμοποιώντας τον Τουρκικό και υπό ανάπτυξη βαλλιστικό πύραυλο Tayfun. Ο πύραυλος αυτός υποτίθεται δοκιμάστηκε στον Εύξεινο Πόντο και η δοκιμή μεταδόθηκε τηλεοπτικά. Όμως, μεταδόθηκε μόνο η εκτόξευσή του. Ουδείς επιβεβαίωσε το που έπεσε ο πύραυλος, πόσο μακριά και μετά από πόσο χρονικό διάστημα. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο πύραυλος Tayfun έχει βεληνεκές 561 χιλιόμετρα.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου