Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ντόναλντ Τραμπ: Η Ευρώπη χάνει την κουλτούρα της εξαιτίας των μεταναστών (video)

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε σχέση με την παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τις Βρυξέλες για το Λονδίνο, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στην Βρετανική εφημερίδα Sun. Μίλησε για τους μετανάστες και τον αντίκτυπο που έχουν στην Ευρώπη. Τα λεγόμενά του δεν θα αρέσουν σε πολλούς, αλλά έτσι μιλά ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως σκέφτεται, ωμά και έξω από τα δόντια.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος πιστεύει πως το κύμα των παράνομων μεταναστών από την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, αλλάζει την Ευρώπη προς το χειρότερο.



«Αγαπώ τις ευρωπαϊκές χώρες. Μην ξεχνάτε πως είμαι προϊόν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας. Ο πατέρας μου ήταν Γερμανός και η μητέρα μου Σκωτσέζα. Πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι ντροπή. Η αποδοχή της μετανάστευσης στην Ευρώπη είναι ντροπή. Νομίζω πως άλλαξε την δομή της Ευρώπης και εάν δεν κάνετε κάτι σύντομα, δεν θα επανέλθει (η Ευρώπη) στην πρότερη κατάσταση και δεν το εννοώ με θετικό τρόπο. Έτσι πιστεύω πως η αποδοχή εκατομμυρίων και εκατομμυρίων ανθρώπων να έρθουν στην Ευρώπη είναι κάτι πολύ, πολύ λυπηρό. Νομίζω πως χάνετε τον πολιτισμό σας (την κουλτούρα σας). Κοιτάξτε γύρω. Πηγαίνετε σε περιοχές που δεν υπήρχαν 10 ή 15 χρόνια πριν» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης του Ντόναλντ Τραμπ, μπορείτε να το ακούσετε εδώ.


Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ξεκάθαρη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου