Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Τη γλύτωσε η Τουρκία. Οι ψευτοεταίροι της ΕΕ την αθώωσαν!

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι πως οι ψευτοεταίροι της Ελλάδας στην δήθεν ΕΕ, προτιμούν να τα έχουν καλά και να μην δυσαρεστούν την Τουρκία, παρά να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπίζονται τις Αρχές της ΕΕ και το Διεθνές Δίκαιο.


Τι κι αν η κυβέρνηση προσπαθεί να διασκεδάσει την απαράδεκτη εξέλιξη της απαλλαγής της Τουρκίας από τις ευθύνες της, υποστηρίζοντας πως είναι «ικανοποιημένη» από το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι πως η Τουρκία τη γλύτωσε!
Η Ελλάδα και η Κύπρος πιέστηκαν και υπέκυψαν!


Η Τουρκία αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, παραβιάζει το Διεθνές (δήθεν) Δίκαιο, εισβάλει με τα πλοία της στην ΑΟΖ της Κύπρου, εισβάλλει στην δυνητική ΑΟΖ της Ελλάδας, υπογράφει μνημόνια που στερούνται στοιχειώδους λογικής με τη Λιβύη για δήθεν ύπαρξη κοινών θαλασσίων συνόρων, απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο σε περίπτωση άσκησης των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, κατέχει μετά από εισβολή το 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνείται να της επιβάλλει κυρώσεις, αρνείται να θέσει όρια στην επιθετικότητά της και προτιμά να θέσει κυρώσεις στην Λευκορωσία, μια χώρα που δεν ανήκει καν στην ΕΕ και δεν σκοπεύει να ενταχθεί!!!

Οι μόνες χώρες που έχουν αντιληφθεί τι κάνει η Τουρκία, οι μόνες χώρες που έχουν καταλάβει πως πρέπει να τεθεί ένα όριο στην Τουρκία και ζήτησαν να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον της, εκτός από την Κύπρο και όχι ιδιαίτερα επιτακτικά την Ελλάδα, ήταν η Αυστρία του Σεμπάστιαν Κουρτζ και η Γαλλία του Εμμάνουελ Μακρόν.

Αντίθετα, με επικεφαλής την Γερμανία, υπήρξαν πολλές χώρες που δεν θέλησαν να στεναχωρήσουν την πολυαγαπημένη τους Τουρκία για τα όσα κάνει σε 2 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής δήθεν Ένωσης. 

Πως θα αισθάνονταν όμως, πως θα τσίριζαν, αν η Τουρκία καταπατούσε τα δικά τους κυριαρχικά δικαιώματα και τα δικά τους συμφέροντα; Θα ανάγκαζαν όλες τις χώρες της ΕΕ να κηρύξουν πόλεμο στην Τουρκία...

Έτσι, η Μέρκελ, ο Μακρόν, ο Αναστασιάδης και ο Μητσοτάκης, μετά από ώρες συζητήσεων (πιέσεων) στο κλειστό δωμάτιο, συμφώνησαν να επανεξεταστεί το θέμα της Τουρκίας τον Δεκέμβριο.

Δεν είναι δυνατό να επιβληθούν κυρώσεις σε μια χώρα (Τουρκία) που είναι σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ, υποστήριξε η Γερμανία. Η Κύπρος όμως, ΔΕΝ είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά της ΕΕ. Άρα, θα έπρεπε να τύχει της πλήρους υποστήριξης των «εταίρων» της. Είπαμε όμως, πως πρόκειται για τους ψευτοεταίρους στην Ευρωπαϊκή δήθεν Ένωση.

Σήμερα όμως, από το πρωί, τα Τουρκικά πειρατικά πλοία (Yavuz και Barbaros) έπλεαν εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο, πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στην συμπεριφορά της Τουρκίας και πως η χώρα αυτή γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να γλυτώνει την τιμωρία (κυρώσεις) ό,τι κι αν κάνει κατά της Κύπρου και της Ελλάδας.

Θερμά συγχαρητήρια στους ψευτοεταίρους της ξεφτιλισμένης Ευρωπαϊκής δήθεν Ένωσης. Θερμά συγχαρητήρια στους ανίκανους Έλληνες πολιτικούς, που ψηφίζει ο κυρίαρχος (;) και σοφός (;) λαός...

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου