Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Συνεχείς Τουρκικοί βομβαρδισμοί σε Συρία και Ιράκ

Η Τουρκία συντηρεί όλα τα στρατιωτικά – πολεμικά μέτωπα στα οποία έχει εμπλακεί. Σύμφωνα με τους χάρτες που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα σε Συρία και Ιράκ, οι βομβαρδισμοί κατά των Κούρδων συνεχίζονται.


Στη Συρία, οι υποστηριζόμενες ανταρτικές ομάδες από την Τουρκία, βομβάρδισαν σήμερα το πρωί την πόλη Ayn Isa που βρίσκεται λίγο έξω από την κατεχόμενη από την Τουρκία Συρία. Στην περιοχή διαβιούν πολλοί πρόσφυγες. Υπάρχουν πληροφορίες για ένα τραυματισμένο παιδί. Επίσης, ο Τουρκικός στρατός βομβάρδισε το στρατόπεδο Eyn Isa, λίγο νοτιότερα από την Ayn Isa. Επίσης, ο Τουρκικός στρατός με βολές πυροβολικού βομβάρδισε την Κουρδική περιοχή Tel Rifaat, το χωρίο Merenaz και το χωρίο Maliki.

Στο Ιράκ, η Τουρκική αεροπορία βομβάρδισε το Κουρδικό χωριό Sidakan και ο Τουρκικός στρατός με βολές πυροβολικού βομβάρδισε την επαρχία Erbil.

Η εμπλοκή της Τουρκίας στους πολέμους στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ συνεχίζεται κανονικά επιφέροντας χάος, όπως συνεχίζεται η κατοχή της βόρειας Κύπρου και εφαρμόζεται η κλοπή των Ελληνικών και Κυπριακών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. Αναζητείται δυναμική και ισχυρή απάντηση, από την κοιμώμενη διεθνή κοινότητα.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου