Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αλέξη, μάζεψέ την πριν η Χ.Α. φτάσει το 20%

Προκλητική προς το κοινό αίσθημα εμφανίστηκε η Υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, για το θέμα των αλλοδαπών που έχουν κατακλείσει την Ελλάδα και το κέντρο της Αθήνας.

Για ελεγχόμενη κατάσταση στις γειτονιές της Αθήνας όπου διαμένουν οι «πρόσφυγες» έκανε λόγο η Υπουργός μιλώντας στο Mega ενώ τόνισε πως τα κανάλια τρομοκρατούν τον κόσμο. Επίσης είπε πως το πρωί οι πρόσφυγες λιάζονται στις πλατείες της πρωτεύουσας καθώς δεν έχουν δουλειά!!!

«Γιατί να μη λιάζονται; Αφού δεν δουλεύουν γιατί να μη λιάζονται», είπε η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, επισημαίνοντας πως μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε η ίδια στην πλατεία Βικτωρίας χθες το βράδυ είδε μόνο γονείς να παίζουν με τα παιδιά τους.
 


Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες, όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες, δήλωσε και στον ΣΚΑΪ η Υπουργός.

Τόνισε πως οι πρόσφυγες έχουν «μηδενική παραβατικότητα» και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους.
Δεν μας εξήγησε όμως που βρίσκουν χρήματα για να φάνε, γιατί εάν έχουν τόσα πολλά μαζί τους, γιατί έφυγαν από τις πατρίδες τους;

Επίσης υποστήριξε ότι «δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί (μετανάστες-πρόσφυγες) για να περάσουν στην Ελλάδα, αφού υπολογίζουμε να φτάσουν το πολύ τις 100.000 μέσα στο 2015».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, από την αρχή του χρόνου 10.445 αλλοδαποί έχουν περάσει τα σύνορα της χώρα χωρίς τα νόμιμα έγγραφα.


Τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα έφτασαν στην Αθήνα 109 από τους 157 μετανάστες που είχαν αποβιβαστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Γαύδο. Πολλοί από αυτούς λόγω έλλειψης καταλυμάτων αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ κάποιοι απευθύνθηκαν σε κοινότητες ομοεθνών τους για προσωρινή φιλοξενία.

Την τελευταία εβδομάδα περισσότεροι από 750 αλλοδαποί έχουν φτάσει με διάφορα μέσα στη Λέσβο, τη Χίο στη Σάμο, την Σαμοθράκη και την Κω.
Μάλιστα, περίπου 160 παράτυποι μετανάστες στοιβάζονταν σε άθλιες συνθήκες στο αστυνομικό τμήμα της Κω.

Μόνο την Τρίτη, περίπου 100 αλλοδαποί έφτασαν μόνοι ή με τις οικογένειές τους στο λιμάνι του Πειραιά. Ο προορισμός τους; Άγνωστος!

Θυμίζουμε πως οι πληροφορίες από την Τουρκία και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων (Ημερησία, Καθημερινή) τις τελευταίες μέρες κάνουν λόγο για 2,5 εκατομμύρια αλλοδαπών, έτοιμα να μπουν στην Ελλάδα…



Πάντως ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, έκρουσε καμπανάκι κινδύνου για την συνεχόμενη μεταφορά αλλοδαπών στο κέντρο των Αθηνών.

«Όταν λέμε από το πρωί λαθρομετανάστες, όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ;» συμπλήρωσε η υπουργός.
«Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η Ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα» πρόσθεσε η κ. Χριστοδουλοπούλου.
Πάντως το γιατί έχουν συνευθύνη οι Έλληνες για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη, δεν μας το εξήγησε η Υπουργός…

Απηύθυνε, μάλιστα, νουθεσίες προς τους δημοσιογράφους «για να βοηθήσετε να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες γιατί αν μιλάτε για μετανάστες ή λαθρομετανάστες η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια»!!!

«Σταδιακά θα υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν πρέπει να εξαγγέλλετε το πρόβλημα. Μην φοβίζετε τον κόσμο, πείτε κάτι καλό. Πείτε για τη Γαύδο που τους τραπεζώσανε, που κάνανε κυνήγι, που πήγαν οι υπηρεσίες» συνέχισε τις παραινέσεις προς τους δημοσιογράφους η Υπουργός.

Σε ερώτηση για το πού βρίσκονται όλοι αυτοί οι μετανάστες, αν όχι στους δρόμους, η κυρία Χριστοδουλοπούλου απάντησε ότι «τους φιλοξενούν σε συγγενείς, πάνε σε οργανώσεις των ομοεθνών τους, πάνε σε ξενοδοχεία και αν μένουν τρεις σε κάποιο παγκάκι, το ίδιο συμβαίνει και με Έλληνες» !!!
Συγκρίνει δηλαδή τους Έλληνες που έχασαν τις δουλειές τους και τα σπίτια τους εξ αιτίας των μνημονίων και της φτώχιας, με τους αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στην χώρα!!! 


Παραθέτοντας τα στοιχεία σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή η Ελληνική πολιτεία έχει στη διάθεσή της 1.000 θέσεις φιλοξενίας, 4.500 θέσεις στα κέντρα κράτησης και 300 θέσεις στις δομές για τα ανήλικα.

Επίσης συνέκρινε τους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» που εισβάλουν κατά μιλιούνια στην Ευρώπη, από τα μέτωπα των πολέμων με τους ισλαμοφασίστες - τζιχαντιστές, με τη Μικρασιατική Καταστροφή!!!
«Μικρασιατική καταστροφή έχουμε; Πρόσφυγες έρχονται» είπε η Υπουργός…

Θυμίζουμε πως το βιβλίο Ιστορίας του δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση μιλούσε για συνωστισμό στην αποβάθρα της Σμύρνης από Έλληνες που ήθελαν να φύγουν, χωρίς να διευκρινίζει πως προσπαθούσαν να γλυτώσουν από το μαχαίρι των Τούρκων.
Κάποιος όμως να εξηγήσει στην Υπουργό ότι οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, πριν 100 χρόνια, ήταν Έλληνες και όχι αλλοδαποί



Και κάτι ακόμα.
Ναι, είναι κακόμοιροι άνθρωποι, κυνηγημένοι από τον πόλεμο και από τον θάνατο.
Ποιοι όμως «χρηματοδοτούν» τη μεταφορά τους στην Ευρώπη;
Γιατί δεν μένουν στα προσφυγικά στρατόπεδα της Τουρκίας, δίπλα στα σπίτια τους, και έρχονται στην Ελλάδα;
Γιατί οι Κούρδοι, για παράδειγμα, δεν εγκαταλείπουν τα χώματά τους, αν και πρόσφυγες και προσμένουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ οι αραβικοί πληθυσμοί μεταφέρονται στην Ελλάδα;
Για το ότι το Ισλαμικό Κράτος που με συγκεκριμένο στόχο στέλνει καραβιές ανθρώπων στην Ευρώπη, τι έχει να μας πει η Υπουργός;
Όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος ξεφορτώνει κόσμο στην Ευρώπη και κάποιοι μας μιλάνε για ανθρωπισμό…

Η Υπουργός μίλησε για 650.000 νόμιμους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι είπε, είναι αόρατοι, καθώς δεν τους ξέρουμε!!!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ και το χάρτη που δημοσίευσε η huffingtonpost.gr στην Ελλάδα υπάρχουν σχεδόν 990.000 (νόμιμοι) μετανάστες.
Σε παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε μόνοι σας τα στοιχεία του ΟΗΕ για κάθε χώρα.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο με ορίζοντα τον Ιούνιο για τη δημιουργία των απαραίτητων δομών φιλοξενίας.

Το κυβερνητικό σχέδιο, όπως είπε, περιλαμβάνει τη δημιουργία στρατοπέδων και καταυλισμών στα νησιά υποδοχής, όπου θα καταγράφονται τα στοιχεία των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν και μόνιμοι χώροι φιλοξενίας και θα καταρτισθεί σχέδιο για τις μεγάλες πόλεις, όπου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές.

«Οι εκδοχές είναι τρεις. Ή θα τους κλείσουμε στα κέντρα κράτησης, ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους πνίξουμε», τόνισε η κ. Χριστοδουλοπούλου.
Το να τους εφοδιάσουμε με έγγραφα και να τους αφήσουμε να πάνε σε όποιο άλλο κράτος επιθυμούν, προφανώς δεν πέρασε από το μυαλό της Υπουργού…

Η Υπουργός σχολίασε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει χρηματοδοτικό κενό και πως η Αθήνα υποβάλλει προτάσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παροχή έκτακτης οικονομικής βοήθειας, καθώς επί του παρόντος η κατάσταση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με εθνικούς πόρους.

Ανέφερε επίσης ότι η Ε.Ε. θεωρεί ότι τα 800 άτομα που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα συγκριτικά με τα 5.500 άτομα που προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ιταλία.



 

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν είναι ρατσιστικό.
Μακριά από εμάς ο ρατσισμός.
Όταν στην χώρα έχουν ήδη μπει (επίσημα) τουλάχιστον 1 εκατομμύριο αλλοδαποί και 2,5 εκατομμύρια προσπαθούν να μπουν, τότε τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.
Ποιοι είναι όλοι αυτοί;
Ποιες είναι οι προθέσεις τους;
Που θα μείνουν;
Τι θα φάνε;
Ο καθένας από εμάς μπορεί να φροντίσει – βοηθήσει κάποιους από αυτούς.
Πόσους όμως;
Είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες, με μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Ήδη ζουν στην Ελλάδα (επίσημα) 1 εκατομμύριο αλλοδαποί.
Αν έρθουν ακόμα 2,5 εκατομμύρια, οι αλλοδαποί θα αποτελούν το 35% των κατοίκων της Ελλάδας.
Πολύ απλά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Αυτό είναι εισβολή.
Πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα πόσους αλλοδαπούς μπορούμε να κρατήσουμε.
Χρειάζεται ποσόστωση.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να φύγουν προς άλλες χώρες, όπως την Φινλανδία που παραπονιέται πως δεν την προτιμούν οι μετανάστες.

Δεν γίνεται να τους έχουμε κλεισμένους σε στρατόπεδα και να τους ταΐζουμε...
Αυτοί που θα μείνουν στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχουν δουλειά για να μπορούν να ζήσουν και να πληρώσουν ενοίκιο για τα σπίτια που θα μένουν.

Πόσες θέσεις εργασίας υπάρχουν για τους προερχόμενους από την Ασία αλλοδαπούς;
Όσες θέσεις εργασίας βρεθούν, τόσοι θα πρέπει να είναι και αυτοί που θα πάρουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Οι υπόλοιποι, μας συγχωρείτε, το μαγαζί είναι γεμάτο…

Αν δεν γίνει κάτι σύντομα με το θέμα των αλλοδαπών στην Ελλάδα, εκτός από τα προβλήματα εθνικής ασφάλειας που θα προκύψουν, θα αυξηθούν και τα ποσοστά της Χ.Α. κάτι που θα δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα στην χώρα.
Αλέξη, δώσε λύση άμεσα!

Πηγές:

https://www.youtube.com/watch?v=P0alNkaPM-8

https://www.youtube.com/watch?v=OGz60sUc48g

http://www.tribune.gr/politics/news/article/130604/se-parallilo-kosmo-i-tasia-sigkrini-me-ti-mikrasiatiki-katastrofi.html

http://www.skai.gr/mobile/article?aid=279383

http://www.protothema.gr/politics/article/467528/hristodoulopoulou-den-uparhoun-metanastes-sto-kedro-apla-to-proi-liazodai/

http://www.huffingtonpost.gr/2015/04/14/hartis-metanasteyshs_n_7060558.html?utm_hp_ref=greece&ncid=fcbklnkushpmg00000063

http://www.protothema.gr/greece/article/467579/omonoia-ora-1020-deite-pos-liazodai-oi-metanastes/#.VSzJ1-Oc4i4.twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου