Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Μια απάντηση στην Τασία Χριστοδουλοπούλου για το ποιος χωρά στην Ελλάδα

Μια καταπληκτική απάντηση έδωσε στην κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου μέσω του freepen.gr ο Σ.Μ. για το ποιος χωρά στην Ελλάδα. Η απάντηση είναι αποστομωτική και αφιερώνεται σε όσους πιστεύουν ακόμη πως στην Ελλάδα δεν χωράνε οι Έλληνες, αλλά χωράνε όλοι οι άλλοι.

Αγαπητό freepen

Σας στέλνω μία απάντηση προς την Υπουργό και θα ήθελα να την δημοσιεύσετε.

Φτιάχνοντας ένα post για να βρω το σκυλάκι μου που χάθηκε αυτές τις μέρες, χάζευα βλακωδώς στο internet και έπεσε μπροστά μου μια δήλωση της ανεκδιήγητης Υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

«Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα».

Πέρασε κάποια ώρα, αλλά όταν συνήλθα από αυτό που διάβασα, θεώρησα σωστό να της απαντήσω:

Ο συνταξιούχος «χωράει» στην Ελλάδα γιατί πλήρωνε 30 χρόνια φόρους για την Ελλάδα, πλήρωνε για να χτιστούν νοσοκομεία στην Ελλάδα για να έχει περίθαλψη, πλήρωνε στα συνταξιοδοτικά ταμεία της Ελλάδας για να έχει σύνταξη, κατετάγη στον Ελληνικό στρατό για να συμβάλει στην άμυνα της Ελλάδας, πολέμησε το 1940 για την Ελλάδα και μπορεί τώρα που εσείς λέτε μπαρούφες να του λείπει το ένα πόδι (το οποίο βρίσκεται φυτεμένο κάπου στην Ελλάδα).

Αυτά για να ζουν ελεύθερα και αξιοπρεπώς τα δικά του παιδιά. Αυτοί είμαστε εμείς τελευταία φορά που κοίταξα και όχι κάποιος από το Πακιστάν, τη Συρία ή οπουδήποτε αλλού. Επίσης τα έκανε, για να μπορεί να ζήσει ήρεμα και με αξιοπρέπεια στη δύση της ζωής του. Να ζήσει στην Ελλάδα, όχι κάπου αλλού και αυτό επειδή έχει καλό καιρό, θάλασσα και επειδή έτσι του αρέσει.

Ο λαθρομετανάστης δεν έχει κάνει τίποτα από τα παραπάνω, δεν γνωρίζουμε τι προθέσεις έχει (τελευταία τάση της μόδας είναι οι αποκεφαλισμοί). Δεν γνωρίζουμε αν είναι φορέας κάποιας σοβαρής μεταδοτικής ασθένειας (σίγουρα το ΕΣΥ είναι πανέτοιμο και πλήρως εξοπλισμένο να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο…).

Εκτός των άλλων, ο λαθρομετανάστης έχει το δυναμικό να χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία σαν πέμπτη φάλαγγα σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης. Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι η Τουρκία είναι μία φιλική χώρα, ή οι Τούρκοι είναι τόσο χαζοί που δεν τους πέρασε η ιδέα από το μυαλό να χρησιμοποιήσουν τη μεταναστευτική ροή προς όφελός τους. Οι γνωρίζοντες ιστορία μπορούν να ανατρέξουν στα σχέδια του Ιμπραήμ για την Πελοπόννησο κάτι λιγότερο από 200 χρόνια πριν (δηλ. 3-4 γενιές).

Αν τα παραπάνω «δεν λένε τίποτα», η νοσηλεία σε ίδρυμα στην Ελλάδα είναι δωρεάν. Και είναι δωρεάν από δικές μας εισφορές, συνταξιούχων και μη.

Σ.Μ.
Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.


http://www.freepen.gr/2015/04/blog-post_209.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου