Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τα 10 περίεργα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Michael Snyder συγκέντρωσε 10 περίεργα γεγονότα που συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες και είναι απορίας άξιο το γεγονός πως συνέβησαν όλα μαζί. Υπάρχουν και μερικά ακόμη που συγκεντρώσαμε εμείς, οπότε, τα συμπεράσματα δικά σας…

1. Την Τετάρτη, το Αμερικανικό χρηματιστήριο της Wall Street, η εταιρεία American Airlines και η εφημερίδα Wall Street Journal «κατέρρευσαν» από τεχνικές δυσλειτουργίες που δεν οφείλονταν σε χάκερς.

2. Το χρηματιστήριο της Σαγκάης στην Κίνα, έχασε μέσα σε μία εβδομάδα πάνω από 30%, ενώ ο Κινεζικός αντίστοιχος δείκτης NASDAQ έχασε πάνω από 40%.

3. Χάκερς επιτέθηκαν και κατέλαβαν με 2 τρόπους, μια Γερμανική συστοιχία πυραύλων Patriot στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας. Το γεγονός κρίθηκε εξόχως σημαντικό, καθώς το ίδιο θα μπορούσε να έχει γίνει και με την πτήση 17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην Ουκρανία ή σε άλλες περιπτώσεις στην Ασία και την Βόρειο Αφρική.

4. Η παραδοχή του Μπάρακ Ομπάμα πως εκπαιδεύουν τους ισλαμοφασίστες της ISIS-ISIL.

5. Το Αμερικανικό Νομισματοκοπείο ανακοίνωσε πως ξέμεινε από ασημένια νομίσματα, την στιγμή που η τιμή του ασημιού έφτασε στα κατώτατα επίπεδα.

6. Στις 30 Ιουνίου στις ΗΠΑ το φεγγάρι εμφανίστηκε κόκκινο. Οι ειδικοί είπαν πως το φαινόμενο οφείλεται στις πυρκαγιές στον Καναδά.

7. Η NASA ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει τρόπους καταστροφής αστεροειδών που μπορεί να χτυπήσουν την γη, ενώ την ίδια ώρα γινόταν γνωστό πως για τα επόμενα 100 χρόνια δεν αναμένεται να χτυπήσει την γη κάποιο ουράνιο σώμα. Γιατί επομένως να δαπανηθούν εκατομμύρια για τέτοιου είδους έρευνα;

8. Πριν μερικές εβδομάδες, ο Μπάρακ Ομπάμα εξέδωσε 19 Μυστικές Κατευθύνσεις. Κανείς όμως δεν ξέρει τι λένε αυτές, καθώς είναι απόρρητες.

9. Πριν μερικές μέρες ο Πάπας Φραγκίσκος εξέδωσε διακήρυξη με την οποία καλούσε για την δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Οικονομικής και Οικολογικής Τάξης, κάτι ανάλογο με την Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Πληροφορίες λένε πως σύμφωνος είναι και ο Οικουμενικός  Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

10. Ενώ οι Έλληνες ψήφισαν κατά της λιτότητας στο δημοψήφισμα, η ΕΕ επέβαλε ακόμη σκληρότερα μέτρα, απειλώντας με έξοδο από το ευρώ και χρεοκοπία.

Στο σημείο αυτό, να παραθέσουμε και μερικά στοιχεία που δημοσιεύσαμε και εμείς από το cosmostatus και πιστεύουμε πως ταιριάζουν στα περίεργα συμβάντα που περιέγραψε ο Αμερικανός οικονομολόγος:

3 UFO σε live μετάδοση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!
http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/07/3-ufo-live.html

Edward Snowden: NSA και CIA γνωρίζουν για τα UFO που προέρχονται από το εσωτερικό της Γης και λαμβάνουν τα μέτρα τους
http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/07/edward-snowden-nsa-cia-ufo.html

Επίσης, έγινε γνωστό από τις ΗΠΑ πως οι Αμερικανοί θεωρούν πλέον κύριο εχθρό τους τη Ρωσία και μετά την Κίνα.

Αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέροντα συμβάντα μαζεμένα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό…




Πηγή:
http://endoftheamericandream.com/archives/10-very-strange-things-that-have-happened-in-just-the-past-few-weeks


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου