Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Edward Snowden: NSA και CIA γνωρίζουν για τα UFO που προέρχονται από το εσωτερικό της Γης και λαμβάνουν τα μέτρα τους

O Έντουαρντ Σνόουντεν, ο επικηρυγμένος από τους Αμερικανούς πρώην τεχνικός και διαχειριστής πληροφοριακών συστημάτων στην NSA και την CIA, διέρρευσε τον Ιούνιο του 2013 μεγάλο αριθμό απόρρητων πληροφοριών που σχετιζόταν με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Σνόουντεν είναι τόσο «παράξενες» που τα ΜΜΕ που εξυπηρετούν την ΝΤΠ αρνούνται να ασχοληθούν μαζί τους.

Σύμφωνα με έγγραφα της CIA που αποκαλύφθηκαν, η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό την ύπαρξη των UFO. Πρόκειται για νοήμονα όντα πολύ περισσότερο ανεπτυγμένα από τους ανθρώπους με υψηλότατη και ανώτερη τεχνολογία. Τα όντα αυτά δεν είναι εξωγήινα! Ζουν στη Γη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια!

Η CIA διαθέτει συστήματα παρακολούθησης και αποθηκεύει δεδομένα από σόναρ μεγάλου βάθους, αλλά όλα είναι διαβαθμισμένα με χαρακτηρισμό Κρατικού Μυστικού. Ούτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα απόρρητα.

Αυτά τα ευφυή και ανεπτυγμένα τεχνολογικά όντα, ζουν στον μανδύα της Γης, δηλαδή, χοντρικά τουλάχιστον, 30km κάτω από την επιφάνεια της γης έως και 2.900km, μόλις λίγο πάνω από τον πυρήνα της γης. Θυμίζουμε πως η ακτίνα της Γης είναι περίπου 6.400km.

Η περιοχή του εσωτερικού της Γης όπου ζουν τα όντα αυτά, έχει συνθήκες διαβίωσης περίπου σταθερές, για δισεκατομμύρια χρόνια. Μπορεί σε μας να φαίνονται ως ακραίες συνθήκες, αλλά για τα όντα αυτά είναι το φυσιολογικό.

Ο λόγος που κατέβηκαν στο εσωτερικό της γης ήταν για να υπερασπιστούν τον πολιτισμό τους από διάφορες σημαντικές καταστροφές που, κατά καιρούς, συνέβαιναν στην επιφάνεια.

Η ιδέα που επικρατεί για αυτούς είναι ότι, εμείς οι άνθρωποι είμαστε σαν μυρμήγκια μπροστά τους και ότι υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να σταματήσουν να στρέφουν την προσοχή τους επάνω μας.
Για το λόγο αυτό, ο στρατός εξετάζει το ενδεχόμενο της επιθετικότητάς τους.

Ένα τρέχον σχέδιο δράσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι να πυροδοτήσουν με πυρηνικά τις βαθιές σπηλιές ή τις εισόδους προς τα καταφύγια τους (το εσωτερικό της Γης), προκειμένου να τους κλειδώσουν εκεί μέσα για να αποτρέψουν πιθανές επιθέσεις από το έγκατα της γης.

Δείτε το σχετικό video όπου περιγράφεται το τι συμβαίνει:
https://www.youtube.com/watch?v=9Ytz3hFh2-U



Δείτε και φωτογραφίες από τις διαρροές του Edward Snowden για UFO:
https://www.youtube.com/watch?v=YsP_gCWxnmg



Όσοι από εσάς που διαβάζετε το άρθρο έχετε διαβάσει τα βιβλία περί κοίλης Γης, σίγουρα δεν σας προκαλείται μεγάλη εντύπωση. Το ότι όμως κάποιος που εργάστηκε για την NSA και την CIA αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει με έγγραφα αυτά  που μέχρι σήμερα αποκαλούνταν «παραμύθια» είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό!

Σίγουρα πολλοί έχετε διαβάσει τα βιβλία του γνωστού «συνομοσιολόγου» Δημοσθένη Λιακόπουλου, που πραγματεύονται ακριβώς αυτό το θέμα:
ανώτερα τεχνολογικά και όχι μόνο όντα, που ζουν στο εσωτερικό τη Γης, που κλείστηκαν εκεί μετά από πόλεμο που έχασαν από τους ανθρώπους και βγαίνουν στην επιφάνεια της Γης με τα «UFO» τους από τις πύλες που υπάρχουν. Σκοπός τους είναι να επικρατήσουν και πάλι στη Γη, υποδουλώνοντας και πάλι τους ανθρώπους.

Αν όλα αυτά είναι παραμύθια ή αλήθεια, ίσως δεν το μάθουμε ποτέ.
Όμως σας θυμίζω πως παραμύθια φάνταζαν και οι προφητείες που μιλούσαν για το δυσβάσταχτο χρέος, για τους υπέρογκους και άδικους φόρους, για το ότι το χρέος δεν θα πληρωθεί, για τους Ρώσους που θα καταστρέψουν την Τουρκία, για το μεγάλο στη συνέχεια πόλεμο μεταξύ Δύσης και Ρωσίας με τα εκατομμύρια νεκρούς και την τελική επικράτηση της Ορθοδοξίας.

Ακούστε την προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού για όλα αυτά, όπως ο ίδιος τα περιέγραψε, πριν την κοίμησή του το 2009:
https://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo



Παραμύθια; Αλήθεια; Ας διαλέξει ο καθένας ό,τι θέλει.
Δεν έχει όμως δικαίωμα να κοροϊδεύει τον διπλανό του που έχει διαφορετική γνώμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου