Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Η Τουρκία είναι εχθρός του ΝΑΤΟ! Ο Ερντογάν πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες!

Δύο σημαντικοί άνθρωποι που ανήκουν στο Δυτικό μπλοκ, στρέφονται κατά της Τουρκίας και της πολιτικής που ακολουθεί, ενώ πιστεύουν πως η χώρα είναι εχθρός του ΝΑΤΟ και ο Ερνογάν κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου και γι' αυτό θα πρέπει να φύγει!

Ο Αμερικανός καθηγητής πανεπιστημίου της Στρατιωτικής Ιστορίας, συγγραφέας και αρθρογράφος Victor Davis Hanson δήλωσε πως «η Τουρκία είναι de facto εχθρός του ΝΑΤΟ και μόνο κατ’ όνομα σύμμαχος»!!!

«Το πρόβλημα με την Τουρκία και τη Δύση είναι πως η σχέση τους έχει μείνει πίσω για δεκαετίες. Αυτό που κάποτε ήταν μια συμμαχία δεν πλέον τίποτα, σήμερα», αναφέρει ο Χάνσον.

«Δείτε τις σχέσεις της Τουρκίας με τους εξτρεμιστές στην Συρία, ή την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους. Ο Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να υπογραμμίζει τον κρίσιμο ρόλο της Τουρκίας στην αντιμετώπιση του ΙΚ, αλλά στην πραγματικότητα οι μαχητές αυτού μοιράζονται με τους Τούρκους το μίσος για Ρωσία, Συρία και Ιράκ και η Τουρκία τους κλείνει το μάτι στα σύνορα», δηλώνει.

«Το ΙΚ μπορεί να προωθεί την κουλτούρα του θανάτου, αλλά ο Ερντογάν πιστεύει πως έστω και έτσι είναι Σουνιτική οργάνωση και μάλιστα χρήσιμη στην καταπολέμηση των Κούρδων και των Σιιτών», τονίζει.

Το περιστατικό με το Su-24 αποκαλύπτει την Τουρκική διπροσωπία.
«Η Τουρκία απαιτεί τώρα δικαιοσύνη. Όμως καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει παραβιάσει ξένο εναέριο χώρο όσο η Τουρκία αυτό της Ελλάδας. Σύμφωνα με στοιχεία μόνο το 2014 σημειώθηκαν περί τις 2.244 παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου, δηλαδή προχωρούσε σε έξι παραβιάσεις την ημέρα», αναφέρει.

«Η Τουρκία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποδειγματικό σύμμαχο του ΝΑΤΟ, άσχετα με τα όσα ο πρόεδρος Ομπάμα σκέπτεται. Ο πρόεδρος συνήθιζε να αναφέρει την σχέση του με τον Ερντογάν ως «ειδική φιλία». Επίσης είναι υπέρμαχος της Τουρκικής ένταξης στην ΕΕ. Το μόνο που μπορεί να λεχθεί για την υποδειγματική σχέση του Ομπάμα με την Τουρκία είναι ότι η Τουρκία έχει στρατηγική θέση, μεγάλες και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και επίσης στο έδαφός της υπάρχουν Νατοϊκές βάσεις. Αυτοί οι παράγοντες επιβάλουν να υπάρχει μια μη εχθρική Τουρκία», καταλήγει ο Αμερικανός καθηγητής.

Ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Finian Cunningham από την πλευρά του υποστηρίζει πως αν ο Ερντογάν είναι άντρας θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες, καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος έχει δηλώσει πως αν υπάρξουν στοιχεία για λαθρεμπόριο πετρελαίου με το ΙΚ, θα παραιτηθεί.

«Το Μπατμάν, είναι πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Σε αυτό το μέρος βρίσκονται τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου και τα διυλιστήρια της Τουρκίας. Από εκεί περνά ο δρόμος του παράνομου εμπορίου πετρελαίου από τους τζιχαντιστές» δηλώνει ο Κάνινγχαμ καθώς μελετά τις αποκαλύψεις του Ρωσικού Υπουργειου Άμυνας.

«Από το Μπατμάν ξεκινά ένας αγωγός 500 χιλιομέτρων προς τη δύση και τις παραθαλάσσιες πόλεις Ντορτιόλ και Τσεϊχάν που βρίσκονται στον κόλπο της Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττας). Στις υποδομές που βρίσκονται εκεί υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής 30 εκατομμυρίων βαρελιών αργού πετρελαίου ετησίως. Πρόκειται για κρατική Τουρκική εταιρεία», τονίζει.

Ο Κάνινγχαμ σημειώνει πως «αν ο Ερντογάν κρατά το λόγο του, κάτι το οποίο είναι αμφίβολο, τότε θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες» καθώς «η οικογενειακή του εμπλοκή στο παράνομο εμπόριο πετρελαίου σε συνεργασία με τους τζιχαντιστές, κάνει την ανάγκη παραίτησής του αδιαμφισβήτητη».

Επιπλέον ο Κάνινγχαμ υποστηρίζει πως «ο Τούρκος Πρόεδρος θα έπρεπε να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου και επειδή έχει παραβιάσει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο».

Επίσης υποστηρίζει πως «η Τουρκία θα πρέπει να αποβληθεί από το ΝΑΤΟ καθώς πατρονάρει τους τρομοκράτες» και αναρωτιέται: «Πως μπορεί η Γαλλία να μένει στην ίδια συμμαχία με μια χώρα που χρηματοδοτεί το Ισλαμικό Κράτος που ευθύνεται για το μακελειό στο Παρίσι προ τριών μόλις εβδομάδων;»

Ο αναλυτής υποστηρίζει σε δηλώσεις του στο δίκτυο Russia Today πως «ο κόσμος μπορεί να δει ξεκάθαρα πλέον ποιος θρέφει την τρομοκρατία στη Συρία και σε άλλες χώρες» και πως αυτό συμβαίνει με την ανοχή του ΝΑΤΟ κάτι που όπως λέει οδηγεί την ανθρωπότητα στη βαρβαρότητα και τον γκανγκστερισμό.



Με πληροφορίες από τα mignatiou.com και tribune.gr

1 σχόλιο:

  1. Εύγε Στους Αμερικάνους, Εκείνους Που Αναγνωρίζουν Το Δίκιο Της Ελλάδας Που Καταπατείται Και Μάλιστα Από Την Ίδια Την Αμερική............Η Οποία ΣΠοτέ τηρίζει Τις Βαρβαρότητες Της Τουρκίας, ΝΤΡΟΠΗ Σου Νέγρε Ομπάμα...........Η Πατρίδα Μου Ελλάδα Ποτέ Δεν Υπήρξε Ρατσίστρια........Αγαπά Τον ΆΝΘΡΩΠΟ Όποιου Χρώματος Ή Φυλής........!!!!!!!! Εσύ.;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή