Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Για ποιο λόγο δεν γίνεται αποδεκτό και σεβαστό το αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών από τα κανάλια;

«Λύσσαξαν» τα κανάλια στην Ελλάδα και την Ευρώπη για το μεγάλο ποσοστό που έλαβε το κόμμα AfD της Γερμανίας,  το οποίο συλλήβδην χαρακτηρίζουν «ακροδεξιό, ρατσιστικό και ξενοφοβικό».

Ακόμη κι αν είναι «ακροδεξιό, ρατσιστικό και ξενοφοβικό» καλό θα είναι όλοι όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους «δημοκράτες και προοδευτικούς», να ηρεμήσουν, καθώς στη Δημοκρατία, η ψήφος των πολιτών στις εκλογές πρέπει να γίνεται αποδεκτή και σεβαστή, είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει.

Από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κόμμα δεν έχει κριθεί παράνομο ή αντισυνταγματικό από τη Γερμανική δικαιοσύνη, κανένας Ευρωπαίος δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί, καθώς αυτό αποτελεί ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Γερμανίας και προσβολή της εκλογικής διαδικασίας.

Εάν η άνοδος των Πατριωτικών κομμάτων στην Ευρώπη, ανησυχεί τους «προοδευτικούς – δημοκρατικούς – αριστερούς – σοσιαλιστές – φιλελεύθερους», τότε θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να σκεφτούν τι κάνουν λάθος στην πολιτική τους κατά τη διακυβέρνηση των Ευρωπαϊκών χωρών και να το διορθώσουν γρήγορα, πριν να είναι πολύ αργά για την Ευρώπη…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου