Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Controligarchs: Το βιβλίο που αποκαλύπτει με στοιχεία όλα όσα δεν θέλουν να ξέρουμε

Το σχέδιο των ελίτ να ελέγξουν πλήρως την ανθρωπότητα δεν αποτελεί θεωρία συνωμοσίας. Δυστυχώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


«Η πιο πρόσφατη έρευνα του Seamus Bruner «οι Ελεγκτές» κοιτάζει στο μέλλον και παρέχει μια στοιχειωμένη και αποκαλυπτική έκθεση του βιβλίου των κανόνων της αριστερής ελίτ για τα επόμενα πέντε χρόνια» υποστηρίζει ο Peter Schweizer.

Ο διαπρεπής ερευνητής δημοσιογράφος Seamus Bruner συνεργάζεται με τον Peter Schweizer για περισσότερα από 12 χρόνια. Ως κορυφαίος ερευνητής για πάνω από μια δεκαετία, είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από τα μπεστ σέλερ των New York Times «Red-Handed, Profiles in Corruption» και «Clinton Cash».

Τα ευρήματα της έρευνάς του πυροδότησαν πολλαπλές έρευνες του FBI και έρευνες του Κογκρέσου για τους Κλίντον και τους Μπάιντεν.

Το έργο του Seamus Bruner αποτέλεσε πρωτοσέλιδο στη New York Post, τη Wall Street Journal, τους New York Times και την Washington Post, ενώ εμφανίστηκε σε πολλές έρευνες του Fox News και του 60 Minutes.

Στο τελευταίο του βιβλίο «Fallout: Nuclear Bribes, Russian Spies and the Washington Lies that Enriched the Clinton and Biden Dynasties» (συν-συγγραφέας με τον βετεράνο ερευνητή δημοσιογράφο John Solomon), αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το σκάνδαλο δωροδοκίας Biden-Burisma. 

Το βιβλίο Fallout προέβλεψε επακριβώς ότι εάν η στρατηγική Ομπάμα-Μπάιντεν για Ρωσικό κατευνασμό -που χαρακτηρίζεται από σκάνδαλα όπως η συμφωνία Uranium One της Χίλαρι Κλίντον και η αποτυχημένη «Επαναφορά της Ρωσίας» του Ομπάμα- δεν εγκαταλειφθούν, η Ρωσία θα εισβάλει στην Ουκρανία. Και εισέβαλε.

Τώρα ο Seamus Bruner πάει για κάτι πολύ πολύ μεγάλο με το βιβλίο του «Controligarchs: Exposuring the Billionaire Class, My Secret Deals and The Globalist Plot to Dominate Your Life».

Ο Peter Schweizer επαίνεσε το βιβλίο ως «μοναδικό», καθώς «αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τα μελλοντικά σχέδια μιας μικρής αλλά ισχυρής ομάδας ελίτ δισεκατομμυριούχων που κατευθύνουν την κυβερνητική πολιτική των ΗΠΑ και κερδίζουν ελέγχοντας τη ζωή σας».

«Στο GAI ακολουθήσαμε τα χρήματα και τώρα τα ακολουθήσαμε μέχρι την κορυφή», είπε ο Seamus Bruner, προσθέτοντας ότι «αυτή η έρευνα κατονομάζει και αποκαλύπτει ποιος πραγματικά ελέγχει τις ζωές μας - η πραγματική ληστεία της ιστορίας συμβαίνει στο Νταβός, στη Wall Street και στη Silicon Valley και όχι στο θέατρο kabuki της Ουάσιγκτον DC».

Τα στοιχεία του βιβλίου τεκμηριώνονται από δεκάδες οικονομικών εγγράφων, καταθέσεις του IRS (εφορία), έγγραφα εμπιστευτικών πληροφοριών, ιδιωτικές επικοινωνίες και εταιρικά αρχεία. Το βιβλίο Controligarchs αποκαλύπτει τα σχέδια που θα αλλάξουν τη ζωή, όπως την θέλουν οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

Αυτά περιλαμβάνουν:
Την μετατροπή σε όπλο της Τεχνητής Νοημοσύνης: Οι Controligarchs ενισχύουν τάχιστα την τεχνητή νοημοσύνη για να σβήσουν ό,τι απέμεινε από την ελεύθερη αγορά και να ωθήσουν τους Αμερικανούς στον σοσιαλισμό μέσω βαθμολογιών (point system του καλού πολίτη), μαζικών απολύσεων και ενός πενιχρού «καθολικού βασικού εισοδήματος». Ο τελικός τους στόχος; Ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων από ένα σύστημα τύπου Κίνας.  
Προετοιμασία για την «επόμενη πανδημία»: Οι Controligarchs θέλουν να επαναφέρουν τα lockdown, να δημιουργήσουν ένα νέο κύμα κλεισίματος μικρών επιχειρήσεων και να εδραιώσουν την παγκόσμια ιδιοκτησία σε όλο και λιγότερα χέρια.
Σχεδιάζοντας τη ληστεία των χρημάτων: τιτάνες της Wall Street, όπως η BlackRock, συνεργάζονται στενά με τις κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο για να εκπαραθυρώσουν όσους αντιστέκονται και να πάρουν τον έλεγχο του νομίσματος «ψηφιοποιώντας» το… Και όλα αυτά παρακολουθώντας κάθε μας κίνηση.
Χρηματοδότηση και άνοδος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς: Ένας συνασπισμός δισεκατομμυριούχων και γραφειοκρατών έχει δημιουργήσει μια ανίερη συμμαχία επιλέγοντας αριστερούς πολιτικούς και κινητοποιώντας ακτιβιστές.
Επωφεληθείτε από την ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού: Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος, ο Γουόρεν Μπάφετ, οι Ροκφέλερ και άλλοι δισεκατομμυριούχοι επωφελούνται κρυφά από τα φάρμακα ελέγχου των γεννήσεων όπως το χάπι μιφεπριστόνης που προκαλεί έκτρωση, το οποίο πρόκειται να επανεξετάσει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου Controligarchs φιγουράρουν ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Meta Mark Zuckerberg, ο Bill Gates της Microsoft, ο Jeff Bezos της Amazon και ο αριστερός δισεκατομμυριούχος George Soros.

Το βιβλίο Controligarchs: Exposuring the Billionaire Class, My Secrets Deals and the Globalist Plot to Dominate Your Life θα κυκλοφορήσει στα Αμερικανικά βιβλιοπωλεία στις 14 Νοεμβρίου.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link


Πηγή: Breitbart News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου