Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Δεύτερη ακρόαση για τις εξωγήινες μούμιες στο Κογκρέσο του Μεξικού

Στις 13 Σεπτεμβρίου, αίσθηση προκλήθηκε όταν παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικού δύο μούμιες που οι επιστήμονες επέμεναν ότι ήταν εξωγήινες.


Στις αξονικές τομογραφίες που είχαν γίνει και στην ανάλυση DNA είχε βρεθεί ότι οι μούμιες δεν είχαν ανθρώπινο γενετικό υλικό. Την περασμένη Τρίτη έγινε δεύτερη ακρόαση στο Μεξικανικό Κογκρέσο, όπου οι μούμιες χαρακτηρίστηκαν αυθεντικές.

Οι μούμιες που προέρχονται από το Περού και έχουν 3 δάχτυλα, αποτελούν την πρώτη πιθανή (όπως αναφέρεται) ένδειξη ύπαρξης εξωγήινης ζωής, αλλά στην ανακοίνωση δεν πιστοποιείται η εξωγήινη προέλευσή τους.

Οι επιστήμονες έχουν δηλώσει ότι πιστεύουν ότι οι μούμιες προέρχονται από την Nazca του Περού, την διάσημη περιοχή για τα περίεργα σχήματα που είναι ορατά από ψηλά, ενώ υπάρχουν ευθείες που μοιάζουν με αεροδιαδρόμους. Οι επιστήμονες είπαν ότι οι μούμιες δεν αποτελούν κάποια μορφή ζωής της Γης.

Την Πέμπτη, οι επιστήμονες προσπάθησαν να αποδείξουν ότι οι μούμιες δεν είναι ψεύτικες. Μια ομάδα γιατρών υποστήριξε ότι πρόκειται για οργανισμούς που κάποτε ήταν ζωντανοί.

Κανένας από τους επιστήμονες δεν είπε ότι πρόκειται για εξωγήινους, αλλά μάλλον δεν προέρχονται από τη Γη.

Ο ανθρωπολόγος Roger Zuniga από το San Luis Gonzaga National University της Ica του Περού, είπε ότι οι επιστήμονες μελέτησαν 5 ίδιες μούμιες σε διάστημα 4 ετών.

«Είναι αληθινές. Δεν υπήρξε καμία ανθρώπινη παρέμβαση στην φυσιολογία και την βιολογική δημιουργία των όντων» είπε στο πρακτορείο Reuters ο Roger Zuniga, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει την προέλευσή τους.

Στο Κογκρέσο παρουσιάστηκε επιστολή υπογεγραμμένη από 11 επιστήμονες του Πανεπιστημίου που υποστηρίζουν ακριβώς τα ίδια. Στην επιστολή γίνεται σαφές ότι δεν υπονοείται ότι οι μούμιες είναι εξωγήινες.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, οι επιστήμονες είχαν υποστηρίξει ότι οι μούμιες είχαν βρεθεί στο Περού το 2017 και ότι δεν σχετίζονται με γήινους οργανισμούς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Νομίζω ότι υπάρχει ξεκάθαρη παρουσίαση για το ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, δεν σχετίζονται με άλλο είδος του κόσμου μας (σ.σ. της Γης) και όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές για κάθε επιστημονικό ίδρυμα να τις μελετήσει (σ.σ. τις μούμιες). [...] Δεν είμαστε μόνοι» είπε ο ερευνητής Jaime Maussan.

Η πρώτη παρουσίαση στο Κογκρέσο του Μεξικού που έκανε για τις μούμιες ο ερευνητής Jaime Maussan δέχτηκε κριτική από πολλούς ειδικούς και απορρίφθηκε ως ψευδής από την επιστημονική κοινότητα, επειδή και στο παρελθόν παρόμοιες «αποκαλύψεις» είχαν αποδειχτεί ανθρώπινα κατασκευάσματα.

Όμως ο Jose de Jesus Zalce Benitez επικεφαλής του ινστιτούτου υγείας του Μεξικανικού Ναυτικού, δήλωσε ότι οι ακτινογραφίες, η τρισδιάστατη αναπαράσταση και η ανάλυση του DNA από τις μούμιες δείχνουν ότι «δεν έχουν σχέση με τους ανθρώπους».

Ο Αργεντινός χειρουργός Celestino Adolfo Piotto, αφού μελέτησε την έκθεση με τα αποτελέσματα της έρευνας, είπε ότι οι μούμιες είναι «οι απόγονοί μας». Πρόκειται για εξελιγμένη μορφή των σημερινών ανθρώπων.

Δυστυχώς υπάρχει μια άρνηση για την παραδοχή ενός προφανούς γεγονότος. Αφού δεν πρόκειται για γήινη μορφή ζωής, αφού δεν πρόκειται για γνωστό DNA από την Γη, αφού δεν πρόκειται για φάρσα, τότε τι μπορεί να είναι;

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ευδιάκριτη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link



Διαβάστε επίσης:

Πρώην πιλότος μαχητικών λέει ότι τα UFO είναι πιο συνηθισμένα από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι: «Τα βλέπαμε στα ραντάρ μας»

Πρώτη δημόσια συνεδρίαση της επιτροπής της NASA που μελετά τα UFO

Οι εξωγήινοι ζουν υπό μυστικότητα στην Γη και βοηθούν τις κυβερνήσεις στην κατασκευή διαστημοπλοίων

Πρώην πράκτορας αποκαλύπτει ότι η Αμερικανική κυβέρνηση συγκαλύπτει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου