Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τρομοκρατία κατά του Brexit στην Βρετανία

Προπαγάνδα τρομοκράτησης της Βρετανικής κοινής γνώμης ενόψει του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ παρατηρείται τον τελευταίο καιρό.

Οι δημοσκοπήσεις είναι οριακές για το ποιο αποτέλεσμα θα επικρατήσει στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου:

Στη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Εμπορικού Μάνατζμεντ (ICM) για λογαριασμό της εφημερίδας Sun, το Brexit συγκεντρώνει το 46% των προτιμήσεων, ενώ οι ψηφοφόροι που τάσσονται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ αποτελούν το 43%.
Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Opinium Research, για λογαριασμό της εφημερίδας Observer, το Brexit συγκεντρώνει το 41%, ενώ η παραμονή το 42%.
Στη δημοσκόπηση του YouGov για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ITV, που δημοσίευσε η εφημερίδα Times, το 40% των Βρετανών επιθυμεί Brexit και το 42% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Έτσι, μπήκε σε εφαρμογή η προπαγάνδα του τρόμου, σε μια προσπάθεια να μην διαλυθεί το έκτρωμα (όπως το κατάντησαν) της Ευρωπαϊκής (δήθεν) Ένωσης.

Σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) που επικαλείται το BBC radio 4, η έξοδος της Βρετανίας  από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, θα οδηγήσει στην απώλεια, για τον μέσο εργαζόμενο Βρετανό, ποσού που ισοδυναμεί με τον μισθό ενός μήνα έως το 2020!

Το Βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών είχε εκτιμήσει πρόσφατα ότι η ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από την ΕΕ θα προκαλέσει ένα βίαιο οικονομικό σοκ στη χώρα και θα αφαιρεί από κάθε νοικοκυριό της χώρας περίπου 4.300 στερλίνες ετησίως (5.400 ευρώ)!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποίησε τους Βρετανούς πως τυχόν Brexit θα μπορούσε να εκκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο(!) καθώς η ειρήνη στην Ευρώπη δεν είναι εξασφαλισμένη…

Δείτε live τα προγνωστικά στοιχεία
των Financial Times για το Βρετανικό δημοψήφισμα στο link:
https://ig.ft.com/sites/brexit-polling/

Θα αφεθεί ελεύθερος ο Βρετανικός λαός να αποφασίσει για το ποιο είναι το συμφέρον του ή τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα προπαγανδίσουν με κάθε τρόπο την παραμονή στο μαντρί;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου