Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Βόμβα Βαρουφάκη για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ



Σε μια δήλωση - βόμβα προχώρησε ο γνωστός οικονομολόγος και σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στον Αντέννα.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης είπε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα είπε: «Η ΕΚΤ μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ρευστότητα στις Ελληνικές τράπεζες. Το έκανε στην Ιρλανδία, το έκανε στην Κύπρο».

Και συμπλήρωσε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει τις απειλές και να κλείσει το τηλέφωνο στον Ντράγκι, είναι καλύτερα να μην εκλεγεί!

Αναφερόμενος στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι προτιμά να έχει στην Ελλάδα μια «φρέσκια κυβέρνηση», η οποία, αφού τρομοκρατηθεί, θα εφαρμόσει την πολιτική του Βερολίνου.
Και κατέληξε πως το Βερολίνο «πούλησε» τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ενώ του είχε υποσχεθεί ρύθμιση χρέους, αλλά δεν το έπραξε.

Ενόψει εκλογών, θα ακούσουμε πολλές αλήθειες. Η ερώτηση που τίθεται είναι το πως θα αντιδράσει ο Ελληνικός λαός στις αλήθειες; Θα φοβηθεί ή θα επαναστατήσει;
Ας ελπίσουμε πως ο Ελληνικός λαός δεν θα φοβηθεί, όπως φοβήθηκε η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας από το 2010 μέχρι σήμερα και δεν θα ξανασκύψει το κεφάλι στις παρανοϊκές απαιτήσεις των δανειστών – κατακτητών.
Θα μπορέσει όμως ο Ελληνικός λαός να δει το συμφέρον του, στηρίζοντας μια πατριωτική παράταξη που θα βάζει πρώτα την Ελλάδα και το συμφέρον του Έθνους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου