Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Offshore 5 στελεχών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και υπουργός με μίζα 10 εκατ. ευρώ;;;

Απίστευτες πληροφορίες από το kourdistopostocali.com θέλουν τον αρχηγό του ΛΑ.ΟΣ. να κρατάει μυστικά και ντοκουμέντα για offshore στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπως για και το ότι υπάρχει Υπουργός που πήρε μίζα 10 εκετ. ευρώ.
Και όλα αυτά, ισχυρίζεται το site, θα τα διαλευκάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…


Πρόκειται (λένε οι πληροφορίες) για offshore 5 πολιτικών προσώπων, εκ των οποίων 2 στελέχη από την ΝΔ και 3 από το ΠΑΣΟΚ. Από τους 3 πασόκους η μία λέγεται ότι είναι γυναίκα.
Όσο για τους νεοδημοκράτες σε περίπτωση που βγουν τα ονόματα στον αέρα θα γίνει μεγάλο πάρτυ με τρελές τηλεθεάσεις!
Η συγκεκριμένη offshore παίζει το ρόλο του «ταμείου» για μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα, ισχυρίζεται το site.
Με υπουργό Δικαιοσύνης την Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτή οι offshore θα είναι από τις πρώτες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των δικαστικών αρχών.

Στο μεταξύ, ένα από τα πρώτα πολιτικά πρόσωπα που θα οδηγηθούν στο εδώλιο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (λένε οι πληροφορίες) θα είναι υπουργός για τον οποίο οι δανειστές έχουν ντοκουμέντα ότι πήρε μίζα 10 εκατομμυρίων ευρώ για να καθαρίσει μια πολύ βρώμικη υπόθεση, όπως ισχυρίζονται Γερμανοί δημοσιογράφοι.
Ο υπουργός έγινε τσακωτός και ήταν η αφορμή για να αποφασίσει ο Σόιμπλε να δώσει τέλος σε μια ακόμη κυβέρνηση του διεφθαρμένου εγχώριου πολιτικού προσωπικού.
Οι Γερμανοί αλλά και οι Αμερικάνοι που έπεσαν πάνω στον υπουργό έχουν αποφασίσει να ανατινάξουν το σάπιο πολιτικό προσωπικό της χώρας με οποιοδήποτε κόστος και όσες κυβερνήσεις κι αν χρειασθεί να οδηγήσουν στα κρεματόρια.

Σύμφωνα με το kourdistopostocali.com έχει υπάρξει συνάντηση Τσίπρα-Σόιμπλε στην διάρκεια της οποίας ο Γερμανός πολιτικός συμφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα στην ανάγκη να καθαρίσει το πολιτικό σκηνικό από τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Έτσι από την Κουμουνδούρου η δημοφιλής ατάκα των τελευταίων ωρών είναι ότι τα βραχιολάκια τελικά θα τα δοκιμάσει πρώτος ο υπουργός της μίζας των 10 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Απομένει να μάθουμε όλοι, ΕΑΝ τα γραφόμενα του kourdistopostocali.com είναι αληθινά ή όχι…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου