Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Soros επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας;

Το Πρακτορείο Ειδήσεων APA του Αζερμπαϊτζάν μετέδωσε ότι ο γνωστός «επενδυτής» George Soros, ίσως τεθεί επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας.

Το APA αναφέρει ότι η πληροφορία κυκλοφόρησε από το Channel 112 της Ουκρανίας, που επικαλείται πηγές του Verkhovna Rada, (το κοινοβούλιο της Ουκρανίας), καθώς και άτομα που συνδέονται με τον σημερινό πρόεδρο της χώρας Petro Poroshenko.

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν αναφέρεται επίσης ότι βρίσκεται στους υποψηφίους για την θέση του επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας Ουκρανίας.

Ο George Soros, γνωστός για τα αντιρωσικά του αισθήματα, φέρεται να είπε ότι «η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρόκληση από τη Ρωσία που αφορά την ίδια την ύπαρξή της».

Το πρακτορείο του Αζερμπαϊτζάν αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν πέντε υποψήφιοι, για την Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας, όπως εκπροσώπων της Federal Reserve.

Η παγκοσμιοποίηση μπήκε και στην Ουκρανία για τα καλά. Να δούμε όμως πότε ο λαός της Ουκρανίας θα καταλάβει τα «οφέλη» και τα «πλεονεκτήματα» της Δύσης, σε σχέση με την Ρωσία…
 

Με πληροφορίες από το prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου