Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Αθώος ο Καρατζαφέρης! Σκευωρία αποδείχθηκαν οι μίζες!

Με απόφαση του εισαγγελέα του συμβουλίου εφετών, αθώος κρίθηκε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, για τις κατηγορίες μέσω δημοσιευμάτων για μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα το 2000.

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή του της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2015, επτά μήνες μετά τα πρωτοσέλιδα και τις κατηγορίες για μίζες από τα εξοπλιστικά (Super Puma) το 2000, αθωώθηκε από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύει πως όλα έγιναν για το 3% του εκλογικού του ποσοστού. Μάλιστα διάβασε και μέρος της πρότασης του εισαγγελέα που έλεγε:

«…δεν προκύπτει ότι η συναλλαγή αυτή έλαβε χώρα στα πλαίσια της εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων που είχε λόγω της ιδιότητάς του αυτής. Άλλωστε (…) με έγγραφο του ειδικού ανακριτή δεν προκύπτει τέλεση από τον κατηγορούμενο των εγκλημάτων της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

Τα υπόλοιπα, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, θα συζητηθούν στο πλημμελειοδικείο, ενώ πλέον έχει την δύναμη και την όρεξη να απευθυνθεί στον λαό και να πει πως «σας εξαπάτησαν» γιατί ήθελαν την απουσία του από το πολιτικό γίγνεσθαι.

Παρακολουθείστε τα πρώτα 12 λεπτά από το video της εκπομπής του, καθώς τα λεγόμενα του κ. Καρατζαφέρη είναι αποκαλυπτικά.

https://www.youtube.com/watch?t=685&v=YdV5DtrtKQg



Παρά την αθωωτική απόφαση για το θέμα των μιζών, ο Γιώργος Καρατζαφέρης παραπέμπεται σε δίκη σε βαθμό πλημμελήματος για δύο κατηγορίες.
Για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες την τριετία 2010-2012 ύψους περίπου 8,3 εκατομμυρίων ευρώ και για συμμετοχή σε off shore εταιρίες, που η συμμετοχή πολιτικών απαγορεύεται από το 2010, ασχέτως αν τις είχαν από παλαιότερα, όπως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.


Άραγε οι δημοσιογράφοι, οι εφημερίδες, οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που καθημερινά αναφέρονταν στις «μίζες», θα αφιερώσουν έστω και το 1/10 του χρόνου τους για να αναφέρουν την αθώωση του Γιώργου Καρατζαφέρη;
Θα γίνει αναφορά στις πλαστές ειδήσεις που οδήγησαν κατηγορούμενο για μίζες τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ;
Θα μιλήσει κάποιος για την σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του αρχηγού ενός πολιτικού κόμματος;
Θα γίνει έρευνα για να βρεθεί ο εμπνευστής της πολιτικής πλεκτάνης;
Οι εφημερίδες που «έβγαλαν το θέμα», θα αποκαλύψουν τους «πληροφοριοδότες» τους;



1 σχόλιο:

  1. 15/12/2015-Το ΙΑ Τριμελεs Πλημμελειοδικειο τηs Αθηναs επεβαλλε στον προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη ενα χρονο φυλακη με τριετη αναστολη 10.000 χιλ ευρω προστιμο και 18 μηνεs στερηση των πολτικων δικαιωματων του!!!Που κριθηκε ενοχοs για ανακριβη δηλωση ποθεν εσχεs που αφορα ποσον 1.650.000 εκ ευρω που κατειχε μεσω εξωχωριαs εταιριαs του(Offshore)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή