Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε τζιχάντ (ιερό πόλεμο) στα Βαλκάνια

Ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Η τιμή βρίσκεται στο τζιχάντ, ένα μήνυμα προς τα Βαλκάνια» στο οποίο εκτοξεύονται απειλές κατά της Αλβανίας, του Κοσσόβου και της ΠΓΔΜ μετέδωσε το γραφείο Τύπου και προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους το Al Hayat Media Center, ή αλλιώς η πτέρυγα των μέσων ενημέρωσης του Ισλαμικού Κράτους (ISIS-ISIL).

Στο βίντεο, εισαγωγικά εξιστορείται η ιστορία του Ισλάμ στα Βαλκάνια και πώς η χερσόνησος λειτούργησε ως η «ασπίδα» του Ισλάμ απέναντι στους σταυροφόρους.

Στη συνέχεια εμφανίζονται τζιχαντιστές από το Βαλκάνια, που πολεμάνε στη Μέση Ανατολή, να αναφέρονται στην καταπίεση των μουσουλμάνων στη Βοσνία, στο Κόσσοβο, στα Σκόπια, στην Αλβανία και σε άλλες χώρες της περιοχής.

Γίνεται κάλεσμα στους μουσουλμάνους των Βαλκανίων να μεταναστεύσουν στα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος, όπου μπορούν να ζήσουν «με αξιοπρέπεια και ασφάλεια με τις οικογένειές τους».

Ένας τζιχαντιστής, ο Αμπού Μουχάμαντ Αλ Μπόσνι (Abu-Muhammad al Bosni), δηλαδή ο Βόσνιος, αναφέρει:
«Πολλοί από εσάς παραπονιέστε ότι δεν σας αφήνουν να έχετε γενειάδα ή να φοράτε μαντίλα. Τώρα είναι η ευκαιρία σας, μεταναστεύστε στο Ισλαμικό Κράτος».

Στους άλλους όμως μουσουλμάνους των Βαλκανίων, που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν στη Μέση Ανατολή, δίνεται εντολή να εξαπολύσουν επιθέσεις στους «δικτάτορες του Κοσσόβου, των Σκοπίων και της Αλβανίας».
«Βάλτε βόμβες κάτω από τα αυτοκίνητά τους και στα σπίτια τους», λένε οι τζιχαντιστές και προτρέπουν «Δηλητηριάστε τα φαγητά και τα ποτά τους».

Στο ντοκιμαντέρ οι Αλβανοί χαρακτηρίζονται «άθεοι» και μεταξύ άλλων εμφανίζονται δύο Αλβανικής καταγωγής άνδρες που μάχονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους. Ο ένας είναι από την Αλβανία και ο άλλος από το Κόσσοβο και είναι γνωστοί με τα ονόματα Αμπού Μπίλκις αλ Αλμπάνι και Αμπού Μουκάτιλ αλ Κόσσοβο.

«Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που λατρεύουν άλλους θεούς και όχι τον Αλλάχ στην Αλβανία, το Κόσσοβο, τη «Μακεδονία» και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια. Μην νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει το κακό που κάνετε στους μουσουλμάνους.
Πιστεύετε ότι έχουμε ξεχάσει την εχθρότητά σας απέναντι στον Αλλάχ. Μαύρες μέρες θα έρθουν για σας. Θα φοβάστε να περπατήσετε στους δρόμους. Θα φοβάστε να δουλέψετε. Θα φοβάστε μέσα στα ίδια τα σπίτια σας. Θα σας νικήσουμε με τη βοήθεια του Αλλάχ. Θα έρθουμε με βόμβες» λέει στο βίντεο ο Αμπού Μουκάτιλ.

Επίσης, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων να ενταχθούν στον ιερό πόλεμο που διεξάγεται στη Συρία και το Ιράκ.

Στο μεταξύ, νεαρή δημοσιογράφος του δικτύου «News 24» των Τιράνων, που καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ και έχει ασχοληθεί με το θέμα της στρατολόγησης νεαρών Αλβανών μουσουλμάνων για να πολεμήσουν στην Συρία, δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Facebook από Αλβανό μουσουλμάνο, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, με την κατηγορία της υποκίνησης θρησκευτικού μίσους και της στρατολόγησης τζιχαντιστών.
Στο μήνυμα γράφει: «Θα πρέπει να πληρώσεις».

Οι ασυναρτησίες και οι «τρέλες» των φανατικών Ισλαμιστών δεν έχουν τέλος. Πλέον φανερά προσπαθούν να μπλέξουν την Ευρώπη, μέσω των Βαλκανίων σε Θρησκευτικό πόλεμο. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι «εταίροι» της Ελλάδας προσπαθούν με κάθε τρόπο να την καταστήσουν ανήμπορη οικονομικά και κατά συνέπεια και στρατιωτικά.
Θα υποκύψουμε στις παράλογες προσταγές των Ευρωπαίων;


Δείτε το video στο link:
http://www.tribune.gr/world/news/article/144506/to-islamiko-kratos-kirixe-tzichant-se-alvania-kosovo-ke-skopia-vinteo.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου