Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ποιος απειλεί τον Κωστή Αϊβαλιώτη;

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κωστής Αϊβαλιώτης και βουλευτής από το 2007 ως το 2012, μέσω της εφημερίδας Press Time, αλλά και του λογαριασμού του στο facebook, από όπου αναδημοσιεύουμε την καταγγελία του.

Αποκάλυψη: Αυτός είναι o υπουργός που αγνοεί επιδεικτικά τον πρωθυπουργό !
Η στήλη του Κ. Αϊβαλιώτη κάθε Σάββατο στην «PRESS TIME».

Σήμερα, αντί άρθρου, δημοσιοποιώ την τελευταία επιστολή που έστειλα στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα (με κοινοποίηση στον υπουργό Επικρατείας κ. Παππά). Οι Έλληνες που πληρώνουν για το διαλυμένο κράτος και οι φόροι «πέφτουν βροχή» στο κεφάλι τους, περιμένουν από τους πολιτικούς να τους διευκολύνουν την ζωή.

Όμως ό,τι και να κάνεις και ό,τι και να πεις, ορισμένοι (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Πανούσης) αδιαφορούν για όλα όσα εξωφρενικά συμβαίνουν και εννοείται ότι φταίει ο κόσμος που εξακολουθεί να τους ανέχεται και δεν τους τιμωρεί στις κάλπες. Διαβάστε λοιπόν, τι έγραψα στην τελευταία επιστολή μου προς τον πρωθυπουργό:

Αξιότιμε κ. πρωθυπουργέ,
Αναγκάζομαι να επανέλθω σε κάτι για το οποίο έχω ενημερώσει δια ζώσης και τον υπουργό κ. Παππά και θα έπρεπε να είχε λυθεί άμεσα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά τις 10 (!) γραπτές ενημερώσεις που του έχω κάνει, καθώς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ Γ.ΠΑΝΟΥΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ(!)
Η απίστευτη κατάσταση που ζω έχει εκτραχυνθεί περαιτέρω, και είναι χειρότερη από αυτή που αντιμετώπιζα από τότε που επισκέφτηκα τον Υπουργό Επικρατείας κ. Παππά στο Μέγαρο Μαξίμου και του εξήγησα την κατάσταση: Μετά την πρόσφατη έναρξη της συνεργασίας μου με το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού ΕΞΤΡΑ δέχτηκα ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, οι οποίες κορυφώθηκαν την περασμένη Παρασκευή (22/5) όταν μετά το τέλος της βραδινής εκπομπής μας υπήρξε καταδίωξή μου και απειλές από άγνωστο άτομο (λεπτομέρειες στην διάθεση όποιου αρμόδιου δεήσει να ασχοληθεί). Αυτό το νέο κρούσμα με τις βραδινές, πλέον, απειλές προστέθηκε σε εκείνες που συστηματικά δέχομαι μέρα-μεσημέρι μετά το τέλος των σαββατιάτικων εκπομπών μου στον σταθμό ΑΡΤ, κάτι που ήδη έχω εκθέσει αναλυτικά προς εσάς, προς τον Γ. Πανούση και προς τον κ. Παππά.
Αυτό που είναι πρωτοφανές είναι ότι ο κ. Πανούσης ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ, έγγραφα που ευγενώς μού κοινοποιούνται.
Έχει αδιαμφισβήτητο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον το πρωτοφανές γεγονός ότι ένας υπουργός ΑΓΝΟΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ.(…)
Θα περιμένω να δω αν θα ασχοληθεί επιτέλους η Ελληνική πολιτεία με το γεγονός ότι Εκπρόσωπος κόμματος προσπαθεί να ασκήσει την δραστηριότητά του και αντιμετωπίζει συνεχείς απειλές, ληστεύουν (μέρα - μεσημέρι) το Πολιτικό Γραφείο, του φωτογραφίζουν άγνωστοι το σπίτι του κλπ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟΝ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...
Με εκτίμηση
Κ. Αϊβαλιώτης
Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑΟΣ, τ. Βουλευτής

Τα σχόλια, αγαπητοί φίλοι, δικά σας…


Αυτά έγραψε στην Press Time και στο facebook ο πρώην βουλευτής και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κωστής Αϊβαλιώτης.

Η μεγάλη ερώτηση βέβαια εν έτει 2015 είναι ποιος ή ποιοι απειλούν έναν πολιτικό (πρώην βουλευτή) και το Ελληνικό κράτος δεν κάνει τίποτα για να τον προστατέψει;

Σε τι κοινωνία ζούμε, εάν ο κάθε ένας από εμάς δεν έχει την ελευθερία να εκφράσει τις απόψεις του, επειδή αυτές ενοχλούν κάποιους;

Μήπως δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά κάποιας μορφής δικτατορία;

Ελπίζουμε πως η αριστερή κυβέρνηση, που ως αντιπολίτευση ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη για τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα όσων διαβιούν στην Ελλάδα, θα διαφυλάξει και θα προασπίσει με τον ίδιο ζήλο, την ελευθερία όλων μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου