Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πάπας Φραγκίσκος: Η Βίβλος και το Κοράνι είναι το ίδιο!

Στις 3 Ιουνίου, ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας από τον εξώστη του Βατικανού στον κόσμο που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος των Χριστιανών είναι το ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων!

Όπως διαβάζουμε στην Washington Post, ο επικεφαλής της Καθολικής εκκλησίας, που θεωρείται αιρετικός από τους Ορθόδοξους  Χριστιανούς, ισχυρίστηκες επίσης πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι ο ίδιος Θεός με διαφορετικά ονόματα.

Στην ομιλία του ο πάπας της Ρώμης είπε πως επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση του Πάπα είναι να συναντηθεί με το Ισλαμικό Ιερατείο τον Φεβρουάριο, για να βρεθούν τρόποι να κατανοηθεί καλύτερα το Ισλάμ και οι θέσεις του.



Παλαιότερα ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο δεύτερος, ασπάστηκε ευλαβικά το Κοράνι, προφανώς σε μία κίνηση κατευνασμού των Μουσουλμάνων. Δεν είδαμε όμως να ασπάζεται το Ευαγγέλιο και κάποιος ανάλογης αξίας Μουσουλμάνος Μουφτής, χότζας, αγιατολάχ...


Παλαιότερα, οι Πάπες στην προσπάθειά τους να προωθήσουν την «παγκόσμια ειρήνη» και την «σύγκλιση των θρησκειών» είχαν προσευχηθεί και στο τοίχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ, όπως κάνουν οι Εβραίοι…



Όλα γίνονται με το πονηρό και σατανικό δέλεαρ της «αγάπης» και της «ενότητας» μεταξύ των ανθρώπων και την σύγκλισης σε μία θρησκεία, αφού όλοι στον ίδιο Θεό πιστεύουμε. Προωθείται δηλαδή η «πανθρησκεία» όπως και ο «πολυπολιτισμός» που θέλει τους ανθρώπους ίδιους, με μία παγκόσμια κυβέρνηση.

Με πληροφορίες από το:
http://washingtonpost.com.co/pope-francis-to-followers-koran-and-holy-bible-are-the-same/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου