Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο ισλαμοφασισμός αποτελεί την νέα πραγματική παγκόσμια απειλή

Το 2017 δεν εισήλθε με τις καλύτερες προοπτικές. Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη μιάμιση ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου ήρθε να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο τρόπο πως ο ανεκτικός δυτικός τρόπος ζωής κινδυνεύει από τους σκοταδιστές του ακραίου Ισλάμ.

Από την έναρξη της λεγόμενης «Αραβικής Άνοιξης» στην Τυνησία τον Δεκέμβριο του 2010 μέχρι σήμερα, που η «Άνοιξη» εξαπλώθηκε με δραματικά αποτελέσματα στην Λιβύη και στην Συρία, ο κόσμος έγινε μάρτυρας αποτρόπαιων σφαγών.


Όχι των «σφαγών» που αποδεικνύονται σκηνοθετημένες ή τις «σφαγές» τζιχαντιστών από κυβερνητικές δυνάμεις που διαφημίζουν τα κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στο σύστημα προπαγάνδας, αλλά των δημόσιων αποκεφαλισμών, των ακρωτηριασμών, των μαζικών πνιγμών μέσα σε κλουβιά που βυθίστηκαν σε πισίνες, ανθρώπων που καίγονται ζωντανοί, μέσω απαγχονισμών, μέσω των ερωτικών σκλάβων, μέσω των σκλαβοπάζαρων στη Συρία και το Ιράκ.


Ποιοι προέβησαν στις «θεάρεστες» αυτές πράξεις; Κάποιοι φανατικοί τύποι, που πρωτοεμφανίστηκαν στο Αφγανιστάν ως Ταλιμπάν και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν δυτικά ως Αλ Κάιντα και σήμερα είναι γνωστοί ως Ισλαμικό Κράτος και δεν ανέχονται τίποτα διαφορετικό από τα αρρωστημένα πιστεύω τους.


Για ποιο λόγο όμως η «Δύση» στράφηκε ενάντια στα Αραβικά καθεστώτα που διατηρούσαν την ειρήνη και ένα καλό επίπεδο ζωής στους πολίτες και δημιούργησε τους ισλαμοφασίστες;

Ήταν κακός ο Μπεν Αλί στην Τυνησία; Ήταν κακός ο Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη; Ήταν κακός ο Χόσνι Μουμπάρακ στην Αίγυπτο; Ευτυχώς ο Στρατηγός Σίσι ανέλαβε την εξουσία και καθάρισε την μουσουλμανική αδελφότητα και η Αίγυπτος παραμένει σταθερή. Ήταν κακός ο Μπασάρ Αλ Άσαντ στην Συρία; Ήταν κακός ο Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ; 


Μπορεί να ήταν δικτάτορες, αλλά ο λαός απολάμβανε ειρήνη, ελευθερία στη θρησκεία, υγεία, παιδεία και είχε δουλειά.
 
Όταν η «δύση» αντιλήφθηκε πως οι ισλαμοφασίστες δεν μπορούν να αποτελούν συμμάχους της (όπως νόμιζε) και δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά της στην περιοχή (όπως νόμιζε), τότε στράφηκε εναντίον τους. Η επιχείρηση όμως ήταν αναποτελεσματική, για διάφορους λόγους.

Τότε οι ισλαμοφασίστες Ταλιμπάν – Αλ Κάιντα – ISIS-ISIL, που προσπαθούσαν να εγκαθιδρύσουν το πιο σκοταδιστικό καθεστώς που έχει φανταστεί ανθρώπινος(;) εγκέφαλος, στράφηκαν κατά της γειτονικής Ευρώπης.

Η Ευρώπη έχει ζήσει φρικτές τρομοκρατικές ενέργειες κατά ανυποψίαστων πολιτών. Στο Λονδίνο, στη Μαδρίτη, στο Παρίσι, στις Βρυξέλες, στη Νίκαια, στο Βερολίνο υπήρξαν σφαγές ανυποψίαστων ευρωπαίων πολιτών από βομβιστές αυτοκτονίας ή από δολοφόνους με καλάσνικοφ.

Η Τουρκία δε, με την αλλοπρόσαλλη στάση της στη Συρία, έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από την ισλαμική τρομοκρατία, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρό της και ξένους πολίτες μέσω βομβιστικών επιθέσεων (πλατεία Ταξίμ και αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης) ή ένοπλων επιθέσεων (κλαμπ Ρέινα).
 

Η δράση του Ισλαμικού Κράτους έφτασε και στις ΗΠΑ, όπου με βομβιστικές ή ένοπλες επιθέσεις προκάλεσε πολλά θύματα και φυσικά τον τρόμο.

Η δράση του Ισλαμικού Κράτους έχει φτάσει και μέχρι τις Φιλιππίνες, όπου κρατεί όμηρο έναν Γερμανό και απειλεί να τον αποκεφαλίσει! Φυσικά πρώτα σκότωσε την γυναίκα του...



Πόσο θα κρατήσει όμως αυτό το καλαμπούρι; Πότε θα αποφασίσουμε να τελειώνουμε με τους σκοταδιστές ισλαμοφασίστες;

Εδώ και 20 χρόνια, Αραβικής, Ασιατικής και Αφρικανικής καταγωγής «πρόσφυγες» και κυρίως παράνομοι μετανάστες εισέρχονται στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη, αντί να τους επιστρέψει στις χώρες τους, τους καλοδέχτηκε, χωρίς ουσιαστικά να εξετάσει ποιοι είναι και αν πραγματικά είναι πρόσφυγες. Πρόσφυγες είναι αυτοί που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, όπως η Συρία και η Λιβύη.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόσφυγες από χώρες όπου υπάρχει νόμιμη κυβέρνηση και οργανωμένος στρατός. Υπάρχουν ασφαλείς περιοχές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν για να συγκεντρωθούν όσοι δεν αισθάνονται ασφαλείς.

Πολύ σωστά είχε πει η Άγκελα Μέρκελ τον Noέμβριο του 2016 σε κομματική ομιλία της πως «δεν μπορούν να έρθουν στην Γερμανία όλοι οι νέοι του Αφγανιστάν»!

Αν προσέξει κανείς τις φωτογραφίες με τις «αφίξεις» προσφύγων στα Ελληνικά νησιά το 2015-2016, οι βάρκες δεν ήταν γεμάτες γυναικόπαιδα και άνδρες άνω των 40 ετών, αλλά ήταν γεμάτες με νέους άνδρες 20 ως 30 ετών, χωρίς οικογένεια, οι οποίοι προφανώς ήταν λιποτάκτες ή μέλη των ισλαμοφασιστών!

Για ποιο λόγο άνοιξαν οι πόρτες της Ευρώπης σε εκατομμύρια Πακιστανούς, Μαροκινούς, Αλγερινούς, Μπαγκλαντεσιανούς και λοιπούς Ασιάτες και Αφρικανούς; Βρίσκονται σε πόλεμο οι χώρες αυτές;

Για ποιο λόγο ήρθαν όλοι αυτοί στην μακρινή Ευρώπη και δεν κατευθύνθηκαν προς τις γειτονικές πλούσιες Αραβικές χώρες του Κόλπου, όπου μιλούν την ίδια γλώσσα, έχουν την ίδια θρησκεία, έχουν την ίδια κουλτούρα και θα μπορούσαν να βρουν δουλειά, καθώς γίνονται τεράστια αναπτυξιακά έργα;

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι άλλη. Μια αλήθεια που κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί. Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους για το θέμα αυτό, από φόβο μην τυχόν και κάποιος ψευτοπροοδευτικός τους χαρακτηρίσει «ρατσιστές» ή «φασίστες» ή «ισλαμοφοβικούς».


Είναι ρατσισμός το να βλέπεις τι συμβαίνει στη Συρία και να μην θέλεις να συμβεί το ίδιο και στην χώρα σου;
Είναι φασισμός το να θέλεις να γνωρίζεις ποιοι ξένοι θα έρθουν να ζήσουν νόμιμα στην χώρα σου και με ποιος προϋποθέσεις;
Είναι ισλομοφοβία το να μην επιθυμείς  την επιβολή της Σαρία στην χώρα σου;
Είναι κακό να κυματίζει η Γαλανόλευκη σημαία και να γιορτάζονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα;
Μήπως είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας να μην υπερβαίνουν το 5% του πληθυσμού οι αλλοδαποί στη χώρα σου;


Εχθές, 1 Ιανουαρίου 2017 περίπου 1.000 Αφρικανοί προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στον Ισπανικό Θύλακα της Θέουτα (Ceuta) στη Βόρειο Αφρική, πηδώντας φράχτη ύψους 10 μέτρων! Και αυτοί θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη… 


Η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail έγραψε στις 29 Δεκεμβρίου 2016 πως ο Κοσσοβάρος Λαβντρίμ Μουχατζέρι που αποτελεί σκληρότατο πολέμαρχο του Ισλαμικού Κράτους, βρίσκεται στην Ευρώπη μαζί με 400 ακόμη στρατιώτες του, που πέρασαν υποδυόμενοι τους πρόσφυγες. Μάλιστα ο Μουχατζέρι είναι πρώην στρατιώτης του ΝΑΤΟ και διεθνώς επικηρυγμένος, καθώς σε πολλά βίντεο από το 2012 και μετά, καλεί τους Αλβανούς να προβούν σε Τζιχάντ!


Το τι συμβαίνει στα Βαλκάνια είχε περιγράψει με ένα εκπληκτικό άρθρο της στους New York Times η Carlotta Gall στις 21 Μαΐου 2016 με τίτλο «Πως το Κόσσοβο έχει μετατραπεί σε γόνιμο έδαφος για το ISIS».
Στο άρθρο περιγράφεται με στοιχεία η διείσδυση της Σαουδικής Αραβίας στο Κοσσυφοπέδιο που προσπαθεί να επιβάλλει το πιο σκληρό Ισλάμ. Με τα δισεκατομμύριά της χτίζει τζαμιά και ιεροδιδασκαλεία, τα οποία στελεχώνει με φανατικούς Ιμάμηδες τους οποίους μετεκπαιδεύει δωρεάν, με σκοπό την επιβολή της Σαρία στο κέντρο των Βαλκανίων. Ταυτόχρονα γινόταν και στρατολόγηση μελών για το Ισλαμικό Κράτος.


Για πόσο όμως η «δύση» θα κλείνει τα μάτια σε κάτι που ήδη γνωρίζει μέσω των μυστικών της υπηρεσιών; Για πόσο ακόμα η Ευρώπη θα ανέχεται την αλλοίωση των πολιτισμικών και πολιτιστικών της αρχών, από τους «εισβολείς» που θέλουν να επιβάλλουν τα δικά τους «ήθη» και «έθιμα»;

Τι θα γίνει αν υπάρξουν ένοπλες εξεγέρσεις μουσουλμάνων στην Ευρώπη; Τι θα γίνει εάν προσπαθήσουν να επιβάλουν με τα όπλα τη Σαρία σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης; Πως θα αντιμετωπιστεί το κύμα της ένοπλης βίας και μάλιστα από ανθρώπους που θα κατέχουν διαβατήρια Γερμανίας, Γαλλίας, Βελγίου, Ολλανδίας κλπ;

Ο Ευρωπαϊκός νόμος είναι βέβαια ξεκάθαρος σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι ένοπλοι στασιαστές που προσπαθούν να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση, θα πρέπει να εκτελούνται, εάν επιβληθεί στρατιωτικός νόμος. Όμως αυτό θα καταστρέψει την ζωή όλως μας.

Μήπως επομένως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την εξασφάλιση της ομαλότητας στην Ευρώπη; Μήπως θα πρέπει να σταματήσει η Ευρώπη να κρύβεται πίσω από την δήθεν δημοκρατία της και να δείξει σε όλους πως δεν μπορεί να ανεχτεί τις πολιτισμικές αλλαγές που κάποιοι επιχειρούν να της επιβάλλουν;

Αν η Ευρώπη προχωρήσει γρήγορα, θα επιβιώσει. Αν όχι, τότε όχι μόνο θα διαλυθεί, αλλά θα ζήσει έναν νέο σκληρό πόλεμο, που θα είναι θρησκευτικός και πολιτισμικός, δηλαδή το φως ενάντια στο σκοτάδι...


Υ.Γ. 
Πριν κάποιοι τρέξουν μιλήσουν για ρατσιστικό, ξενοφοβικό και ισλαμοφοβικό άρθρο, ας ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους και ας δουν τι συμβαίνει στον κόσμο.
Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι:
Είμαστε υπέρ της νόμιμης μετανάστευσης και όχι της ανεξέλεγκτης.
Θεωρούμε πως δεν μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι αλλοδαποί στην χώρα από το 5% του πληθυσμού, καθώς μεγαλύτερο ποσοστό αποτελεί εθνική αλλοίωση.
Αν οι υποψήφιοι μετανάστες δυσανασχετούν με την Ελληνική πραγματικότητα, δυστυχώς γι’ αυτούς, αυτή είναι και αυτήν βιώνουμε και εμείς οι Έλληνες.
Αν δεν ικανοποιούνται από την κατάσταση στη χώρα, θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να φύγουν και να μην κρατούνται υποχρεωτικά σε διάφορα κέντρα.
Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των θρησκευτικών πιστεύω, αλλά με σεβασμό στην επικρατούσα θρησκεία στην χώρα.
Είμαστε υπέρ της ισονομίας όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από καταγωγή ή θρησκεία, αλλά δεν μπορεί ο θρησκευτικός νόμος να τίθεται πάνω από τον νόμο της χώρας.
Θεωρούμε όμως πως, όπως ο φιλοξενούμενος στο σπίτι του καθενός πρέπει να τηρεί κάποιους κανόνες, έτσι και οι φιλοξενούμενοι στη χώρα αυτή πρέπει να τηρούν τους κανόνες της χώρας και να μην επιχειρούν να τους αλλάξουν.
Όσοι διαφωνούν με αυτό, ας ζήσουν σε κάποιο άλλο μέρος αυτής της γης, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.
Ας μην ξεχνάμε πως όταν οι Έλληνες πήγαν ως νόμιμοι μετανάστες στις ΗΠΑ, την Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστραλία και αλλού, δεν επιχείρησαν να αλλάξουν τους νόμους της χώρας αυτής, ούτε απαίτησαν ιδιαίτερα δικαιώματα επειδή ήταν ξένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου