Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Στο ίδιο τραπέζι, με γραβάτα, ο Νίκος Παπάς και ο Πρίγκιπας Παύλος

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παπάς και ο διάδοχος του Ελληνικού θρόνου, Πρίγκιπας Παύλος.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι στις 19 Ιανουαρίου 2017, στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, με την ευκαιρία της τίμησης των ομογενών πολιτικών, Ρέινς Πρίμπους (προσωπάρχης του Λευκού οίκου), Γιώργου Τζιτζίκου (υπεύθυνου προετοιμασίας επισκέψεων του Αμερικανού Προέδρου) και Κώστα Μπιλιράκη (βουλευτή Φλόριντα), με το βραβείο Αποστόλου Παύλου, από τον Αρχιεπίσκοπο Βορείου και Νοτίου Αμερικής, Δημήτριο.

Η φωτογραφία είναι απόδειξη της συνύπαρξης των δύο ανδρών στο ίδιο τραπέζι.



Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην συνάντηση αυτή. Είναι πολύ καλό να γίνονται τέτοιου είδους συναντήσεις, ειδικά κατά την δύσκολη περίοδο που διανύει η Ελλάδα.

Όμως, είναι τουλάχιστον υποκριτικό από την μεριά του κ. Νίκου Παπά, να αρνείται να φορέσει γραβάτα στην Ελλάδα και να φοράει γραβάτα στην Ουάσιγκτον.

Τι προσπαθεί να δείξει ο αξιότιμος κ. Υπουργός, αλλά και η πλειοψηφία των Βουλευτών και Υπουργών του Σύριζα, με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα, όταν δεν φοράνε γραβάτα; Δείχνουν την εναντίωσή τους στο κατεστημένο ή μήπως παριστάνουν τους επαναστάτες;

Επίσης, γιατί όταν βρίσκονται στην Ελλάδα, μιλούν με άσχημο τρόπο για την έκπτωτη βασιλική οικογένεια της Ελλάδας και όταν βρίσκονται στο εξωτερικό, κάθονται στο ίδιο τραπέζι μαζί της;

Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Κωνσταντίνος υπήρξε Βασιλιάς και επομένως αρχηγός του Ελληνικού Κράτους και επίσης χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα το 1960 στην Ρώμη.
Η ιστορία δεν αλλάζει και οφείλουμε να την σεβόμαστε.

Οι μάσκες έπεσαν για τους Έλληνες πολιτικούς. Πλέον, γελάνε και οι πέτρες μαζί τους, αλλά και με τον Ελληνικό λαό, που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και δεν τολμά να κοιταχτεί στον καθρέφτη, καθώς αρνείται να παραδεχτεί πως αυτός φταίει για την κατάντια της Ελλάδας, με τις διαχρονικές επιλογές που κάνει στην κάλπη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου