Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Έρευνα: Θα πολεμούσατε για την Ελλάδα;

Παγκόσμια έρευνα διεξήχθη με σκοπό να δείξει το αν οι πολίτες των χωρών που έλαβαν μέρος είναι έτοιμοι να πολεμήσουν και να δώσουν την ζωή τους για τη χώρα τους.

Την έρευνα διεξήγαγε η εταιρεία WIN/Gallup International, που είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 62.398 άνθρωποι. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως, σε μέσο όρο, το 61% των ανθρώπων σε 64 χώρες είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για τη χώρα τους, ενώ το 27% όχι.

Όμως, υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανά περιοχή, καθώς η ιστορία με πρόσφατες συγκρούσεις, παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόθεση των πολιτών.

Αυτοί που είναι λιγότερο πρόθυμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, είναι οι Ιάπωνες με μόλις 11%, προτελευταίοι είναι οι Ολλανδοί με 15% και οι Γερμανοί με 18%.

Αντίθετα, στην κορυφή του πατριωτισμού και της αγάπης προς την χώρα τους βρίσκονται οι Μαροκινοί και οι κάτοικοι των νησιών Φίτζι με 94%, οι Πακιστανοί και οι Βιετναμέζοι με 94% και οι Μπαγκλαντεσιανοί με 86%.

Παγκοσμίως, ο μέσος όρος των ανδρών που είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για τη χώρα τους είναι 67%, ενώ οι γυναίκες είναι πρόθυμες σε ποσοστό 52%.

Η έρευνα έδειξε πως οι μουσουλμάνοι είναι περισσότερο πρόθυμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους σε ποσοστό 78%.

Τα αποτελέσματα για την Ελλάδα δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς μόνο το 54% των Ελλήνων δηλώνουν πρόθυμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, την ώρα που οι Τούρκοι δηλώνουν πρόθυμοι σε ποσοστό 73%.

Η προπαγάνδα των διεθνιστών και όλων αυτών που εδώ και 35 χρόνια προσπαθούν να αποδομήσουν την Ελληνική κουλτούρα και τον Ελληνικό πολιτισμό, που διαχρονικά βασίστηκε στην γενναιότητα και την αγάπη για την πατρίδα, φαίνεται πως αποδίδει…

ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ πολέμησαν διαχρονικά οι Έλληνες.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ είπαν οι πρόγονοί μας το 1821.
Δυστυχώς οι σύγχρονοι Έλληνες φαίνεται πως προτιμούν τον ωχαδερφισμό, τον φραπέ και να σκλαβωθούν, από το να πολεμήσουν για την ελευθερία τους και την πατρίδα τους…






1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΑΡΗ αυτο το 54% να ψηφηση στησ εκλογεσ που ερχονται και πιστευουν οτι πρεπει να πολεμισουν για την ΕΛΛΑΔΑ το ποσοστο αυτο ειναι πολλοι δυνατο για μια κυβερνηση εθνικησμου που πιστεουν οτι χαθηκε η πιστη στον πατριοτισμο και με συνθημα οτι θα πρεπει να αναπτερωσουμε το ηθικο μας βαζοντας μπροστα τρεις λεξεις.ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,αυτο εχει χαθη απο την νεολαιαμας διοτι καποιοι φροντισαν και φροντιζουν να φτιαξουν την ελλαδα σομορα και γομορα που ξεκινουν ειδηκα σημερα να διδαξοιυν λκεει στα σχολεια περι ομοφυλιας δηλαδη θελουν να ξεριζωσουν μεσα απο την παιδια οτι δεν πρεπει να υπαρχη ο αυτοσεβασμος σαν υπαρξη στην κοινωνια αλλα υπαρχη το κατι αλλο το χαβελε ελα μωρε και τη εγινε κατεβασε ολα στην πλατεια και θα δης οτι κανεις δεν θα δωση σημασια για τι τα πεταξες ειδαμε πολλουσ επονιμους που ξεβρακωθηκαν με πρωτον εκεινο τον υιο της κυριας κατσελη που ξεβρακωθηκε στην θεσσαλονικη οδηγονυτας ποδηλατο τετοια βλεπουν τα παιδια και γελουν και αυτα θελουν να τους τα περασουν οτι δεν ειναι και τιποτα σοβαρο ο καθενας εχει το δικαιωμα να παρουσιαζετε οπως επιθυμη αυτο χωρις ορια .Εγω θα ελεγα οτι ναι υπαρχουν ορια κανεις δεν σου απαγορευη το πως θα παρουσιασης το προφιλ αλλα νομιζει πρεπει να υπαρχουν ορια και κανονες,και αυτο θα πρεπει να το γνωριζουν τα παιδια ακομη απο το σχολειο προσθετοντας την λεξη σεβασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή