Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Προκλητικός ο Σόιμπλε: δεχθείτε πρόσφυγες για να έχετε ανάπτυξη!!!

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι συμβούλευσε τους Ευρωπαίους συναδέλφους του να υποδεχθούν περισσότερους πρόσφυγες, σε περίπτωση που έχουν προβλήματα οικονομικής ανάπτυξης!

Οι δηλώσεις του Σόιμπλε έγιναν στο περιθώριο της συνόδου των Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στις Βρυξέλες. Μεταξύ άλλων, ο Γερμανός Υπουργός είπε:
«Συμβούλευσα χθες τους συναδέλφους μου: αν έχετε προβλήματα με την ανάπτυξη, πάρτε απλώς περισσότερους πρόσφυγες. Είναι μια καλή συνταγή για να λυθούν τα προβλήματα. Φυσικά, οι μεσοπρόθεσμες οικονομικές συνέπειες της μετανάστευσης είναι ένα ζήτημα πάνω στο οποίο μπορούμε αληθινά να μαλώνουμε».

Ο Βόφγκανγκ Σόιμπλε πρόσθεσε πως οι ομόλογοί του της ευρωζώνης που συνεδρίασαν χθες, «κατάλαβαν» το μήνυμά του.
Ποιο ήταν όμως το μήνυμα Σόιμπλε;
Πάρτε «φτηνούς» ξένους εργάτες για να μείνουν άνεργοι οι ντόπιοι.
Πάρτε «φτηνούς» ξένους εργάτες για να πέσουν τα μεροκάματα και να μην φτάνουν τα χρήματα του μισθού ούτε στους ντόπιους.
Πάρτε «φτηνούς» ξένους εργάτες για να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

Αν όμως κ. Σόιμπλε που τα ξέρεις όλα, μείνουν άνεργοι οι ντόπιοι Ευρωπαίοι, αν οι μισθοί μειωθούν και δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πολιτών, τότε πως θα υπάρξει κατανάλωση στα προϊόντα που θα παράγουν τα εργοστάσια που θα δουλεύουν χάρη στο εισαγόμενο εργατικό δυναμικό;

Τι θα κάνουν οι άνεργοι και δυσαρεστημένοι Ευρωπαίοι κ. Σόιμπλε;
Θα πάνε «μετανάστες» στην Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη και το Αφγανιστάν;

Μήπως επιζητάτε την φτωχοποίηση της Ευρώπης κ. Σόιμπλε;


Βλέπουμε πως η Γερμανική νοοτροπία, βλέπει όφελος, βλέπει κέρδος, ακόμη και πίσω από μια ανθρωπιστική κρίση!
Μια κρίση, που αν αντιμετωπιστεί με τον Γερμανικό τρόπο, θα φέρει την Ευρώπη σε χειρότερη θέση, από αυτή που βρίσκεται σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπολόγισε για πρώτη φορά στις προβλέψεις της, τις επιπτώσεις της μετανάστευσης στην οικονομία.
Εκτίμησε ότι η έλευση 3.000.000 μεταναστών στην ΕΕ έως το 2017 θα έχει μια «αδύναμη, αλλά θετική» επίπτωση στην οικονομική ανάκαμψη, στέλνοντας ένα πολιτικό(;) μήνυμα σε όλους τους επικριτές της πολιτικής της υποδοχής των προσφύγων.

Μετά από τέτοια προπαγάνδα, που και ο Γκέμπελ θα ζήλευε, πως είναι δυνατόν να μην αρχίσουν τα όργανα για την διάλυση της ΕΕ;


Διαβάστε ακόμη: Εντείνονται οι φόβοι διάλυσης της ΕΕ
http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/11/blog-post_11.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου