Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Russia Today: Γέμισαν τα νεκροταφεία των Ελληνικών νησιών

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το rt.com τα νεκροταφεία, τα νεκροτομεία και τα νοσοκομεία των νησιών γέμισαν από τις σορούς των νεκρών μεταναστών και προσφύγων που προσπαθούν να περάσουν παράνομα στην ΕΕ.

Το RT κάνει λόγο για το νησί της Λέσβου, όπου σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν υπάρχει πλέον χώρος για να ταφούν οι νεκροί που περισυλλέγονται από τη θάλασσα. Το νεκροταφείο γέμισε, το ίδιο και το νεκροτομείο του νοσοκομείου, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 50 άθαφτοι ακόμη σοροί.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 744.000 άνθρωποι μπήκαν στην ΕΕ το 2015, ενώ 3300 έχασαν την ζωή τους στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τη θάλασσα.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναρωτηθούνε όλοι, γιατί οι άνθρωποι που θέλουν να περάσουν από την Τουρκία στην ΕΕ, δεν προσπαθούν να περάσουν από τα χερσαία σύνορα Τουρκίας – Βουλγαρίας και περνάνε από την θάλασσα προς τα Ελληνικά νησιά, με κίνδυνο να πνιγούν;

Φαίνεται πως η απάντηση είναι απλή:
Αν οι αλλοδαποί προσπαθήσουν να περάσουν από τα χερσαία σύνορα προς τη Βουλγαρία, τότε οι δουλέμποροι δεν θα κερδίσουν τίποτα!

Επίσης, η Βουλγαρία έχει κατασκευάσει φράχτη στα σύνορά της με την Τουρκία, αποτρέποντας την είσοδο αλλοδαπών στο έδαφός της και ουσιαστικά τους στέλνει στην Ελλάδα!
Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:
http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/08/blog-post_60.html

Όλα γίνονται βάσει οργανωμένου σχεδίου, για να θησαυρίζουν οι Τούρκοι δουλέμποροι, αυτοί που πουλάνε βάρκες μιας χρήσης, ακόμη και αυτοί που πουλάνε τα σωσίβια!
Αυτός είναι και ο λόγος που η Τουρκία αρνείται να δημιουργηθούν στο έδαφός της κέντρα καταγραφής όσων θέλουν να περάσουν στην ΕΕ.
Εάν η καταγραφή γινόταν επί Τουρκικού εδάφους, τότε η διακίνηση των αλλοδαπών θα γινόταν με νόμιμο τρόπο και ασφαλές μέσο.
Πως όμως θα θησαύριζαν οι δουλέμποροι και αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτούς και τους καλύπτουν;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου